Toysdaily 玩具日報

查看: 15728|回復: 68

[玩具攝影] 4月東京之旅收鑊 (有新圖加左係第4頁呀!!!)

有一半係中古黎, 不過都好新淨. 其實仲有好多野都平過香港, 但只得我一人之力, 真係拎唔到咁多返黎, 故只賣到咁多.  大盒個幾盒就要放棄左個盒先帶到返黎, 因為都係自己玩, 無所謂啦!!!!!
頭像被屏蔽
你去日本都去得几密:77:
回復 3# gazza1211

ok la, 都係有紅假, 又有d平既機票, 咪去幾日掃下貨......................
回復 1# andytkw1977

PACK 好寄返黎麻... :66:
回復 5# kidkidkid

唔係呀, 放d係喼, 加hand carry返黎, 大盒個幾盒就唔要裝住野個兜, d件就用袋袋, 個外盒就摺埋.
每次睇到呢D收穫POST都好想去東京睇玩具,不過真係好睇彩數搵唔搵到好野,CHING係咪多數係中野買?
回復 7# K_K

中野同秋葉原啦!!!

都係嫁, 佢個website show出黎個d同實質去到睇個d係2回事, 所以之前我做晒功課去都無用
回復 8# andytkw1977

冇錯呀,所以搵唔揾到好野真係好睇彩數架
回復  K_K

中野同秋葉原啦!!!

都係嫁, 佢個website show出黎個d同實質去到睇個d係2回事, 所以之前我 ...
andytkw1977 發表於 11-4-2012 11:53 AM

中野真係幾多寶物, 我都想再去多次太陽廣場!
回復 10# Englishman

YEAH, 中野絕對係我首選!!!!!
回復 11# K_K

秋葉原都可以既, 除左mandarake之外, 依家仲有好幾間中古玩具店係秋葉原都幾多野買, 我有幾盒都係個度買嫁.
回復  K_K

中野同秋葉原啦!!!

都係嫁, 佢個website show出黎個d同實質去到睇個d係2回事, 所以之前我 ...
andytkw1977 發表於 11-4-2012 11:53

Ching 有冇啲 Link 分享吓??Thanks !!
極魂入得好
呢幾隻都係好野:71:
未去過中野......:sad: