Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SW迷彩戰兵: Commander Gree

其實本人都唔係太大既SW迷﹐ 但係SS d trooper真係幾唔錯﹐ 又有型大隻抵玩。 唔洗下下就住黎玩.

初時都無諗過入呢隻Gree。 但係眼見可以用coupon幫補﹐ 即刻唔洗諗﹐ 入哩佢﹗SS舊化唔洗講, 已經掌扼得好好. 但係隻迷彩色就最吸引﹐ 比一般白兵好大對比。 好實戰軍佬feel. 對眼隻金屬綠隻色又sharp

條帶有假皮﹐ 唔係膠﹐ 質感唔錯

背部backpack無偷工減料﹐ 比隻Desert Sandtrooper Deluxe 造得好

今次配件多左望遠鏡

頭部上色比以往有進步﹐ 無咁似蠟像

所為特別版stand

Clone 其實已經買過唔少﹐ 但係呢隻Gree既army色﹐ 視覺上真係有d驚喜. 越睇越愛, 同大家分享下 :)
影得很好!!!!!!!!!!!!!!
其實本人都唔係太大既SW迷﹐ 但係SS d trooper真係幾唔錯﹐ 又有型大隻抵玩。 唔洗下下就住黎玩.

初時都 ...
insomniac 發表於 5-4-2012 07:55 PM

靚圖, 小弟都有入:78:
個地台, 我好想要........:handshake:
哇!好正呀,真人一樣…:71:
本來人都唔多鐘意迷彩SW兵人, 但見你影到咁靚都有d 心動.
影得很好!!!!!!!!!!!!!!
mmokgcg 發表於 5-4-2012 19:58

哇!好正呀,真人一樣…
Oldcat 發表於 5-4-2012 20:44

Thanks呀 :^

靚圖, 小弟都有入
個地台, 我好想要........
toms110 發表於 5-4-2012 20:04

其實白色既都幾靚。 我得呢隻有特別版stand

本來人都唔多鐘意迷彩SW兵人, 但見你影到咁靚都有d 心動.
darknight 發表於 5-4-2012 22:01

呢隻拿係手上真係有d驚喜, 可以諗諗o家