Toysdaily 玩具日報

查看: 10013|回復: 17

[改造交流] <波爸.肥> 變 <Boba Fett>

SS Boba Fett 一出﹐個個都大叫與官圖太大差別。

差別係有﹐但係都唔係無得救。特別係佢個奇怪既Lego式水洞身形﹗呢個少改係鬼佬forum學返拉﹐同大家分享下。

首先就扭甩後面塊甲兩粒螺絲﹐跟住就脫﹗脫時記得拉出手腕上既甲。

打開件衫發覺原來後面裝上o個塊膠片累事。

好簡單﹐用剪刀cut走無用既地方。穿返上身是直刻無咁方。

褲腳位個skinny look, 自己穿過o過就ok.

而家靚仔晒﹗岩岩攪惦﹐quick snap 幾張, 得閒再認真d影過同大家分享下隻Boba Fett. :)

支持瘦身:71:
我都要搞搞佢:77:
睇落真係好好多喎:71:
Very good post, why no one support here !! Will follow it this afternoon !!!
頭像被屏蔽
我未買... 吾該晒 ... 樓主 ...
thanks for share
I will arrange an operation for my boba as well:58:
我呢隻末有時間&#25886;!睇完大大分享想即刻去&#25886;!:71:
謝謝樓主分享, 小弟早前也有留意, 也改了, 感覺效果一般, 只改善上胸甲....imo

改完感覺好好多, 多謝樓主分享。:71:
先多謝樓主分享DIY過程,有用!:71:

再講聲:實在太萌了?:$

本周靚相!!
回復 1# insomniac
您好 我是&#20869;地的玩具,也&#21018;入手boba fett,非常喜&#27426;,但胸甲&#23454;在太&#21035;扭,看到您的帖子非常高&#20852; 只是&#22270;床&#38382;&#39064;&#35835;不出&#22270;,不知道具体改造&#36807;程,如果您方便,可否&#23558;&#22270;片作&#20026;附件&#21457;到我的&#37038;箱里呢,最好能有&#31616;&#21333;的&#35828;明(不太看的懂&#24191;&#19996;&#35805;不好意思)?&#35874;&#35874; &#37038;箱地址qrs.tu@hotmail.com
回復 11# catcat

您好 &#23454;在苦于看不到&#22270;。。您是否可以&#23558;&#27004;主的&#22270;片下&#36733;下&#26469;,&#21457;到我&#37038;箱呢?感激不&#23613;!!&#37038;箱地址在上一&#27004;
回復 9# evilalive

您好 &#23454;在苦于看不到&#22270;。。您是否可以&#23558;&#27004;主的&#22270;片下&#36733;下&#26469;,&#21457;到我&#37038;箱呢?感激不&#23613;!!&#37038;箱地址在上一&#27004;
回復 3# keigo912

汗。。有&#27809;有人&#24110;我一下