Toysdaily 玩具日報

查看: 6070|回復: 10

[玩具攝影] Star Wars:Sideshow Boba Fett ~瘦身小改造~

Star Wars:Sideshow Boba Fett ~瘦身小改造~

好耐無買過sideshow野玩, 對上一次係五百樓下價位時的事了.

今次呢隻BOBA FETT顏色方面小弟接受到, 但岩石胸呢下真係好難頂, 最後都係手起刀落, 切!

FIGURE本身腳唔算軟, 比以往好. 但背包好重, 平衡方面要落功夫. 而且背包扣位唔算實, 一邊玩一邊甩....

附族送的手掌又夠多, 而且粒粒有BALL JOINT, 比HT大方得多. 腳有兩對, 擺POSE更靈活.

槍袋用磁石扣, 方便. 舊化上色算唔錯. 以千二價位, 算係交到功課, 比左半斤, 攞番八兩.

Sideshow Boba Fett ~瘦身小改造~

原本胸甲內則:

引刀一快:

禮成:

各位帥兄, 請請~

沙發!!:78:

支持下先!!!!!!
btw,腳掌唔掂地真係唔要得。:74:
沙發!!

支持下先!!!!!!
btw,腳掌唔掂地真係唔要得。
sundaydriver 發表於 30-8-2012 12:58 PM

對腳真係好硬膠,如果用black widow個類軟料會好好多......
Great mod. big bro catcat, :71:

Believes the chest plate is a must do surgical operation to make it looks better:(
Great mod. big bro catcat,

Believes the chest plate is a must do surgical operation to make  ...
evilalive 發表於 30-8-2012 01:39 PM

thanks~

拆開佢睇過就會明,用膠版固定胸甲係想減少走位,sad位,但可惜外觀實在太笨重太硬了,這一切小弟同意是必須的。
白底瘋狂殺手呀:71:
但原來,果集件戲服胸甲又真係一塊嘢拱拱下架噃:78:
"而且粒粒有BALL JOINT, 比HT大方得多" :58: Totally agree!
樓主白底神圖呀,,,,

比唔比狠狠批評架?
樓主白底神圖呀,,,,

比唔比狠狠批評架?
星月夜 發表於 30-8-2012 10:53 PM

請自便,j又好,w又好,l都好,無問題。:64:
咁我黎架喇喎......

人影白底你影白底,點解你影得咁好, 太過份喇......:blame:
咁我黎架喇喎......

人影白底你影白底,點解你影得咁好, 太過份喇......
星月夜 發表於 30-8-2012 11:22 PM

唔好意思,係小弟做細嘅過份左,請原諒。:64: