Toysdaily 玩具日報

查看: 5815|回復: 15

[詢問] 尋找GFF MC #1006/#1008 Unicorn Gundam

尋找GFF MC #1006/#1008 Unicorn Gundam

除拍賣網之外唔知仲有冇地方有:D
Thank You咁多位幫忙!!!

我都找緊...願意高價入...:help:

Thanks link..但TB買呢d..我自己有d驚...:(
我都找緊...願意高價入...

Thanks link..但TB買呢d..我自己有d驚...
takeshi 發表於 4-4-2012 11:20 PM

Thank you 告知 不過我同意 用成兩隻金牛係tb買真係唔太放心
希望會出2號機啦.
我兩隻都有,想放售,有興趣就pm.1006日版有特典,1008行版.
我兩隻都有,想放售,有興趣就pm.1006日版有特典,1008行版.
kogfss 發表於 5-4-2012 05:47 PM

Please check PM, Thanks!:shy:
kogfss 發表於 5-4-2012 05:47 PM

sorry 小弟權限不足不能pm 你介唔介意pm我? Thank You:77:
另外今日係街見到盒個盒少殘既#1006 賣$2480,對小弟黎講實在太貴:80:
takeshi, 我權限不足不能pm .如果開過但只開過檢查,吸塑都無開過你都ok,我都ok.
I'm OK, please call me la~:77:
話時話我都希望佢出埋隻黑色~~
灣仔玩具街仲有

一直冇玩開,但都想入獨角,請問呢2隻有乜唔同?之前問過d鋪頭話隻白色好易變黃,一直都搞唔清楚,所以冇買,請各師兄提點:64:
哩隻全膠野鬼值咁貴!
5舊就差唔多!
我有都係咁話!
哩隻全膠野鬼值咁貴!
5舊就差唔多!
我有都係咁話!
麵包超人 發表於 6-4-2012 12:12 PM

我用左15xx後追,但發覺關節活動性好差。重有係¤1008 黃得好緊要。高價追入真係要諗清楚。
我也是1500後追,對於不想砌mg的朋友來說
是個不錯的玩具呀!
我用左15xx後追,但發覺關節活動性好差。重有係¤1008 黃得好緊要。高價追入真係要諗清楚。
keithwu516 發表於 6-4-2012 13:38

跟本哩隻野原白膠冇上過色,變黄就等遲早!
但反隻红、籃Zplus  一樣係全㬔但又冇黃過,講真講價值Zplus仲高過佢,但又炒唔起,真係同機囗吾同命!