Toysdaily 玩具日報

查看: 12764|回復: 37

[玩具報告] 黑蜘蛛玩樂須知~~~~~~

:(今次既黑蜘蛛QC好好~不過有少少設計上的問題~
一領上手大家一定好想換個頭~比個蛋達頭比得個樣出黎~好過成日睇個紅朱俠個悶啦~
不過大家真係要注意換頭時,一個唔小心連埋條項粒一齊取出你條PK了.....:Q
事關個設計係衣服係好有彈性既物料,有彈力就指本身好似像筋咁縮埋左.....小弟我用盡工具先可以幫條頸插得返入去…極度建議各位未取既或已取既都要先按住條頸先好換頭…如果唔係你硬拉之下好易拉爛件衫…咁你就唯有行多轉了…

另外,今次與紅朱既最大分別係:
1.關節都好緊~可以放到較誇的動作都唔會腳軟。
2.衣物上的紅朱係線車暗花+滴膠,黑朱朱係全滴膠,特別在暗花都會反光而非常特出。
3.都今時今日我先知…原來紅黑朱的LOGO係不同的…:DD

如果隊長都用呢種衣料+筋肉BODY~一定正到無朋友~:$
我都中左招
用左廿分鐘先裝得返...
THNAKS~~~~~~~~~
我 6/2 訂
等,,,,,,,,,,,,,,
唉....我都中左招....
唔係又有呢d 派膠設計吓話..... :56:
多謝提醒,開盒多多留意:77:
今次既黑蜘蛛QC好好~不過有少少設計上的問題~
一領上手大家一定好想換個頭~比個蛋達頭比得個樣出黎~好過 ...
phoenix_fai 發表於 2012-4-2 23:43

ht又點會造新波地呢! 扎繃帶就會:58:
頭像被屏蔽
any photos for more details explanation ? tq
thank you very much for your reminding:77:
thx bro.............................!
多謝溫馨提示,
要小心換頭....!!!!
我都中左招,最後要暴力塞返入去
我都中左招,最後要暴力塞返入去
jerryfai 發表於 3-4-2012 12:05 PM

暴力都塞到入去!!!
回復 14# phoenix_fai

係呀,
塞完之後再拉返件衫出黎
整理下就ok了:34: