Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS172 - The Avengers: 1/6th scale Hawkeye

5點幾未有display睇,完全唔使排隊,訂左!
do u think the figure has a high risk of color melting into the figure itself? Cos the uniform/costume is very dark colored
講真我覺得件衫造得好好!!
又係90度手臀? 呢d露手臂figure, 包膠真係行唔通咩?
nam501xx 發表於 2012-3-30 11:05

有人話rambo射得耐, 格甩底會撕開, 我見唔到我個隻出事law:38:
回復 83# mingming914

其实电影工司已经开起重用他,The Town , Mission Impossible 4, 他的戏份及角色都比这部戏的参与型高。
回復  Pixiv

如果買左,多數都係帶黑超,應該不太緊要!
dengeki 發表於 31-3-2012 12:34 AM

咁又係,帶左型好多!!!
睇咗實物後,決定唔訂,大貨頭有改善才追
如果唔係掛住avengers同hawk eye嘅招牌,真是很普通的說!:45:
我睇左實物,我覺得都好似喎..馬上訂左:43:
HT死士們, 你地上 la :34:
已訂.....................:D
睇左實物唔算太差..己訂....要儲晒成隊..無佢唔得...
今日路過再睇實物,合格,當然可以再好d,祈望大貨唔好差過版太多過。

應該唔少巴打都會好似我咁,
有舊CA, ironman, thor, black widows....咪組左兩隊avenger出來?
"另外...電影版個設計真係麻麻...
若果顏色用翻多D原作嘅代表性紫色...會令佢同原作更有共通感...
而家只係全黑, 心口加隻暗紅...同原作好唔啦更...
唔帶頭套都OK...但唔該加翻個型仔嘅頭盔同科幻D嘅眼罩丫...
就咁帶副黑超..好鬼路人甲..."
超同意. 打機時都有用呢個支援角色, Thor中 戲份少但好似黑夜中都幾型. 但依家陽光下就好on膠! HT也出得很on膠!:$
頭像被屏蔽