Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS172 - The Avengers: 1/6th scale Hawkeye

請問係咪已經可以訂?
i think it can be preorder today la, since price are out already....
正!!! 等左好耐啦...
聽日去訂..
我買一部PS3都係$1,950.蚊
買隻咁樣的二打六都話要$1,130
射箭動作DISPLAY長期屈住....包膠好驚....
neo.L 發表於 30-3-2012 03:26 PM

如果佢包膠有.....鐵血1 洲長質數....我唔介意囉

我屈左甘耐...要條痕都冇....反而 BIO%隻CHRIS 已經裂了

我覺得個樣算叫做似喎, 要同真人10成10一樣就冇可能架喇....
係頭髮顏色太深....個版嘅皮膚上色好靚...當然,只限於個版....
手肘可動性限制...做唔到標準拉弓動作(一般應該要拉到下巴位或貼著面部)
而家只係微微拉弓動作而已...
對硬BOOTS...大貨唔知會唔會改用軟膠..?

另外...電影版個設計真係麻麻...
若果顏色用翻多D原作嘅代表性紫色...會令佢同原作更有共通感...
而家只係全黑, 心口加隻暗紅...同原作好唔啦更...
唔帶頭套都OK...但唔該加翻個型仔嘅頭盔同科幻D嘅眼罩丫...
就咁帶副黑超..好鬼路人甲...
電影版人設好壞...決定左一個人物嘅人氣度高低....

真係睇你點玩, 玩開都會知包膠唔可以長期一個pose, 同埋而家好多副廠都出得好勁, 又可以擺得好勁pose既包膠body, 所以我就係問而家既包膠技術真係冇進步空間?

射箭動作DISPLAY長期屈住....包膠好驚....
neo.L 發表於 30-3-2012 03:26 PM
Hawkeye 如果係The Avengers反應好,觀眾鐘意既話,一定開戲俾佢..到時一定有同原著相近OR一樣既制服
聽日 OR 下星期6 , 出去科水
1) 我幾LIKE 呢個演員
2) 對弓手特別有愛 ( 打機關係 )
3) 鷹唔鷹眼 , 套戲做成點 , 似唔似 , 都唔理鳥
吾知門市几時有display呢^^
咪話訂左Nick Fury同hawkeye有得換領《復仇者聯盟》電影首日特別場戲票兩張
我之前訂左Nick Fury..我去訂hawkeye俾張單佢睇,有冇得換領架??
咪話訂左Nick Fury同hawkeye有得換領《復仇者聯盟》電影首日特別場戲票兩張
我之前訂左Nick Fury..我去訂h ...
mingming914 發表於 30-3-2012 06:00 PM

得, 留意toy hunters 個webpage
我之前訂左Nick Fury..我去訂h ...
mingming914 發表於 30-3-2012 06:00 PM

不是換領....係要抽架.....:42:
回復 81# MAX

Agreed!! :58: