Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS172 - The Avengers: 1/6th scale Hawkeye

基於冇睇過原作,,但對個演員有興趣,,考慮會入
以HT 今時今日都無可能低過1牛
頭像被屏蔽
回復  cmyu

原本呢個真係型好多, 電影個造型帶番個鷹眼頭套咪幾好
siumy 發表於 30-3-2012 12:19 PM

到時會有好多人話個造型好卡通、唔真實又話似緊身衣,
正如依家唔鍾意Avrngers Captain America一樣…
Pass ~~~:ar: 等Black Widow:D

回復 30# cmyu

電影版玩真實, 點解要著到成個小丑咁呢?
(p.s. 我都鐘意616 hawkeye造型)
回復 49# chshting

其實佢而家呢個電影造型,帶番個頭套都OK應該大家可以接受同跟到原著, 而家呢個如果佢唔拎住把弓真係唔知佢係邊個,(而對冇任何MARVEL人物背景既人更加覺得佢係一個可有可無既角色)
回復 16# kkchan

The Hair Color is wrong :67:
頭像被屏蔽
我又唔係要佢跟足, 但起碼要有原著的影子, 佢電影造型只係一個拿弓叫Hawkeye的人物, 並不是Marvel的Hawkeye。不過如果師兄無睇開comic, 大可當新人物照買。
各有所好吖嗎!
洗濕頭系列其中一隻,幾年後睇番可能唔記得係乜,為乜買!
睇完個心輕鬆曬~Pass~~~:43:
真係唔知買唔買好, 不太吸引!
cmyu 發表於 30-3-2012 11:23 AM

包膠不是不行。但用現成body 比再生產新body 便宜,对嗎?
手"爭"駁口好礙眼.... 臉相就baby 左d ...:ar:
(好心佢都操番幾個月 GYM啦真係...............對手臂....真係....)

完全唔似啦 !!! 因為型過真人好多 ...
locat 發表於 30-3-2012 11:55 AM

你果個個人簽名 咩戲泥咖?_