Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hot Toys - MMS172 - The Avengers: 1/6th scale Hawkeye

呢隻電影造型非常唔掂,無愛,訂價越出越高,唔買,:what:慳番。
你果個個人簽名 咩戲泥咖?_
乂槍乂 發表於 30-3-2012 02:26 PM

代答,《未來戰士2018》Terminator Salvation
喂.....! 呢隻O.K wor....正wor.., 係頭髮d顏色錯左姐, but要改lor, 至於今次個手臂HT唔用包膠係因為呢隻如果擺post唧話, 手臂唧包膠一定爆硬.
喂.....! 呢隻O.K wor....正wor.., 係頭髮d顏色錯左姐, but要改lor, 至於今次個手臂HT唔用包膠係因為呢隻如 ...
thiam 發表於 30-3-2012 02:33 PM

其實真係唔鐘意包膠,好睇但生命短暫
twinsenckw 發表於 30-3-2012 02:38 PM

100% Agree, 我覺得呢隻好過Nick Fury多多.
Nick Fury我pass
但呢隻就會入:71:
looks ok,
he looks a littler younger than he should be.
twinsenckw 發表於 30-3-2012 02:38 PM

唔好意思, 補充多句, 管圖係就係好靚, 不過都係果句, 睇定先.
最慘呢個仲係等緊approval.隨時而家訂左.大貨又唔同.
回復 64# twinsenckw

200%agree. 包膠好睇但唔襟擺pose.....Rocky & Rambo 除外。:73:
比想像中好,而且價錢唔貴,
放工就去訂...!!!!!
快D公佈埋其他角色啦~心急中...!!!!!
已訂局長,呢隻係第二隻!!:67:
已訂局長,呢隻係第二隻!!
base 發表於 30-3-2012 03:15 PM

Me Too,我覺得兩隻都做得好好...!!!!!
過咗兩味頭盤,期待主菜上場
又係90度手臀? 呢d露手臂figure, 包膠真係行唔通咩?
nam501xx 發表於 30-3-2012 11:05 AM

射箭動作DISPLAY長期屈住....包膠好驚....