Toysdaily 玩具日報

查看: 6849|回復: 29

[玩具攝影] 警惡懲奸!! 瀟灑不羈射箭仔!! Hawkeye

Marvel Legends series 7 Hawkeye

Hawkeye鷹眼,本名Clint Barton,自小父母便因車禍雙亡成為孤兒。馬戲團的Swordman慧眼獨具,認為這孩子有開發的潛能,收養並訓練他成為精通武術和射擊技巧的大師。但人心始終險惡,Clint長大後目擊被他當成恩師的Swordman,居然是會殺人搶劫的超級大壞蛋。痛心疾首之餘,離開了陪伴他成長的馬戲團,穿上大紫色的招牌武術服,變身成為拯救世人、打擊犯罪的復仇者:Hawkeye(鷹眼)

鷹眼終生的英雄生涯可說是波滔洶湧,敢衝敢愛的個性,讓他不管在戰場上或情場上多次受重傷,傷痕累累,但依舊擊不倒他有如鋼鐵般的意志力。和他有過一段情的Mockbird,身手和他一樣了得,畢竟也是神盾局出身的幹員。不久前才被Skrull外星人取代,最後本尊平安歸來。

有一段時間還曾經穿上Hank Pym設計的服裝,成為巨人Goliath,跟螞蟻人的制服使用同樣原理,能夠放大及縮小。在Avengers Disassemble事件當中,在萬磁王的女兒魔法失控下,現實宇宙整個被扭曲了,在一陣的陰錯陽差下,鷹眼領了便當,為了保護其他復仇者們,自己身軀和Kree的太空船玉石俱焚。

(資料來源愛國者機密聯盟!

http://tw.myblog.yahoo.com/iron-patriot/[size=+0])
[size=+0]
[size=+0]
[size=+0]
[size=+0]Hawkeye
華麗紫色馬戲服
神秘的眼罩下
打擊罪惡o既hero
series 7 的 ML
可動度不用懷疑
超那好玩的弓箭
又跟著6大支箭
又能做出非常型仔o既射箭動作
這射箭仔
難怪被炒到上高價
好玩得不得了

[size=+0]
[size=+0]
[size=+0]
[size=+0]

此品所跟的飛船
有點似馬鞍
比你騎上亂咁射

射箭仔o既得意絕技
速攻兩連發

另一常用絕技
口咬快速弓

射箭仔當然要用箭啦
想像不到當年toybiz的用心
跟足六支任你射
仲要六支箭都唔同樣
我先可拍到這樣多的射箭相

下月的 Avengers
就只差black widow

總結呢隻射箭仔
十二分好玩
絕對是一隻值得高追的好物

[size=+0]
[size=+0]
呢隻真係正野,我都打算係EBAY高追一隻來玩...
不過之前係EBAY見到有隻616既鷹眼DIY..好正,想BID果隻...
回復 2# Johnnie.Ridden

616 DIY有冇圖睇..?
鬼仔好多時DIY一出就神級
不過貴到冇朋友..
真係要高高高追
:help:
我中意隻hulk 邊到有得入?
snake兄都入左hawkeye!!!!!
恭喜恭喜!!!
呢隻真係好鬼貴!!!!
不過真係絕對值得!!!!!
回復 4# ilovetoys

face off hulk y記暫時有兩隻@@
回復  ilovetoys

face off hulk y記暫時有兩隻@@
charice1219 發表於 29-3-2012 04:51 PM

thanks thanks
請問咩size ?
呢隻太貴.... 5,6魚先有機買到.............. :help:
嘩嘩嘩好正 .... 天價品 :68:
其實佢好型 但avengers電影我覺得佢最唔凸出
回復 8# goldwater

等二手品先入.. 不過4魚..:74:
回復 10# hang

電影未上.. 造型未能特出唔奇.. 因為有ca, th, iron, black, hulk 個個都名氣過人.. 射箭仔呢期要特圍就要睇下呢位綠葉角色會唔會好似laughing咁~~ 跑起來啦
回復 7# ilovetoys

呢個俾妳參考下@@
captain就 6"
我諗大約 7.5"左右!?:58:
回復 11# snake888

我都係入左4魚左右
真係好肉赤!!!!
不過絕對值得:71::71:
好正啊!!! 高追有理!!