Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] ~自由之刃~MB FREEDOM GUNDAM(很用心拍攝篇)

回復  Douglas.M.Saint

你中獎唔代表其他人中既...
我果隻就好完美了
leawong 發表於 24-3-2012 07:52 PM

Mine is perfect... After bought 2...

So... Is it perfect??? :44:

Or you should say "Yours is perfect" and I will not give this comment... :(
不過我可以肯定眼前這傢伙離完美有一光年的距離......
點解你仲可以影得咁靚.............:66:
頭像被屏蔽
我個隻關節鬆緊只係剛剛好,如果再鬆就##fing,sad位就係左腳室頭黑色甲度,左右對稱多左白色油:30:

相片有點多,再補一點.

特別佈光之下最喜歡的一張,不是後製來的.

比較長的一篇,多謝看到這裡.

Your photographs are great & cool, thx!:71:
如果拍埋7劍度真係天與地...
7劍真係出得太完美...
回復 19# warxv

nice trial in lighting!:71:
SUPPORT!!~~特效很正!
正相:71:
睇得出樓主既用心
very good photos!!! :71:
好正既report~~~ :71:
:64:

用心的報告~~

其實OO既QC都唔係一流, 至少我因為QC而買左兩隻.....

反觀FREEDOM我一盒就OK....可能係運仔好吧....
great photos......
:71:
好正呀~~不過過千元的玩具太過份了
哎喲…
原來一路只是睇左…
無回post…
見到有新相…立即寫返先:77:嘻嘻~

其實呢…小弟係一直回避seed的,怕中新毒…
一個UC系列,只計元祖高達…
FA,完美…

我真係怕…
但warxv呢輯相真係影得佢好靚仔…
你個死人頭,又出盡力放毒!:^