Toysdaily 玩具日報

查看: 4983|回復: 26

[個人收藏] Fight Club - Tyler Durden with bathrobe

Handmade cloths :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:78:  香港的FC fans 也超級多的吧.....

感謝賞圖~~~~
這隻型!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
留意隻右手,無得頂!:$
唔明點解hotoys唔出呢進:49:
唔明點解hotoys唔出呢進
rention929 發表於 14-3-2012 11:46 PM

係囉!年幾前仲傳過HT同Brad Pitt簽下肖像權合約...:angry::angry:
留意隻右手,無得頂!
catcat 發表於 14-3-2012 11:39 PM

師兄您觀察力夠細微喔!!    :p
係囉!年幾前仲傳過HT同Brad Pitt簽下肖像權合約...
ccttwwdd 發表於 15-3-2012 12:03 AM

的確出過希魔殺人狂......
講真fightclub肖像權,另一個藝術家既肖像權可能更難得到,ht少出經典令我覺得eb出都好過冇(當然ht出信心大好多,起碼衣服車功,body好好多倍)
唔明點解hotoys唔出呢進
rention929 發表於 14-3-2012 11:46 PM

真的可惜啊~~~~要是由HT or EB來詮釋Tyler Durden一定很棒~
係囉!年幾前仲傳過HT同Brad Pitt簽下肖像權合約...
ccttwwdd 發表於 15-3-2012 12:03 AM

好像只簽下Inglourious Basterds 單部片的肖像權....@@
有心思, 讚. 仲有個牌都做得好好.
回復 1# kane77772000

大大呢兩隻我昨日剛剛響隔離台欣賞過....!!十分之咁正....!!
呢兩個頭我都入左手,不過未到,有機會一定會放上黎俾大家睇下....!!
不過大大D衫,我相信都幾難揾到lu....!!
光頭果個做形真係無得頂
First Rule : Do not talk about fight club
回復  kane77772000

大大呢兩隻我昨日剛剛響隔離台欣賞過....!!十分之咁正....!!
呢兩個頭我都入左手, ...
DreamWorks 發表於 15-3-2012 09:25 AM

這兩顆Sunohc大師製作的頭雕很棒~我想也很多師兄入手,但要組Fight club figure 反而最難的就是衣服~~    詢問了一些figure 衣服製作師  , 常常開出一些漫天高價,卻又不一定能做出我想要的感覺...

不如就嘗試自己製作囉!

大大也可嘗試自己製作衣服試試,或許過程會感覺很挫折,但只要堅持試著突破,或許能有意外收穫也不一定^^
回復 14# kane77772000

我有呀,依家著手背衫中...不過要找到跟電影一樣都圖案都非易事,有機會一定會再放上給你欣賞...!!

btw,你是台灣人嗎...?!