Toysdaily 玩具日報

查看: 34894|回復: 270

[3A/ threezero] 開賣了!!!!新 JC!(加新相@#1)

回復 1# yioy1482

wa~! 再入!! 邊位大大可幫手?
一見到個Heading "新JC", 仆到入o黎睇...
嘩...老實講: 好失望...我寧願你唔cut短條褲, 只換鞋色
不過唔駛食抄價都ok啦...點知睇真d係surprise sales...
唉...都唔知便利店有無得訂... :47:
嘩...老實講: 好失望...我寧願你唔cut短條褲, 只換鞋色
不過唔駛 ...
NAVIgator 發表於 13-3-2012 09:29 PM

官方fb 放料,話好大機會係四月一日星期日出,不過唔好信晒。
回復 4# yioy1482

果度講今次個名sunday jc,有可能係sunday開賣唔奇.
不過有話4月1 日咩?
不過唔駛 ...
NAVIgator 發表於 13-3-2012 09:29 PM

我都好失望,居然幾乎係一樣......雖然都係會比錢.......:70:
回復  yioy1482

果度講今次個名sunday jc,有可能係sunday開賣唔奇.
不過有話4月1 日咩?
rudesbarry 發表於 13-3-2012 10:08 PM

以下係來自官網主持人Gimbat嘅fb嘅說話,可供參考也~

回復 7# yioy1482

OH~原來ching睇既係gimbat,唔怪得有出入.
就係咁 ?,,,,,,,,,,:52:
以下係來自官網主持人Gimbat嘅fb嘅說話,可供參考也~
yioy1482 發表於 13-3-2012 10:59 PM

繼TK、de plume、Grunt、popbot 後, 我又要開多個JC系列了......:70:
JC 終於有消息 :71:
不過唔知會唔會有 JC 特別版呢 :58:
講真, 睇完都有D失望, 差唔多一樣...:42:
講真, 睇完都有D失望, 差唔多一樣...
varitronix 發表於 14-3-2012 01:08 AM

差唔多一樣,其實對大部分人都好,因為舊款JC大部分人都冇
edmund 發表於 14-3-2012 01:18 AM
]

都啱, 差唔多一樣的話, 本身無的可以買新依隻, 唔使高追隻舊.
但睇落舊果隻真係靚好多....
edmund 發表於 14-3-2012 01:18 AM

唔駛高追而擁有, 確係一大樂事~~