Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 開賣了!!!!新 JC!(加新相@#1)

對從未入手JC的人來說, 絕對是 Good News ~ :71:

除左鞋同衫隻色和條褲,腰單隻色有無唔同?我只記得個袋位置唔同
唔知會員有無得24小時保證買到呢....
回復 18# Kula

根據目前官方資料,今次會隨時開賣,唔會保證會員買得到.
啱啱先查過,如果係我無知請ignore.:shy:
原來palm sunday係一個宗教節日,今年palm sunday既係4月1 日.咁睇黎今次隻jc好有可能會4月1 日發售.
啱啱先查過,如果係我無知請ignore.
原來palm sunday係一個宗教節日,今年palm sunday既係 ...
rudesbarry 發表於 14-3-2012 09:33 AM

之前有師兄 post 咗AW喺fb嘅一段留言, 最後果句就有提到個clue係4月1日星期日:61:

回復 21# toms110
我都有睇,我意思係搵到啲根據,增加左啲可能性姐.因為始終官方都係話未必.:he:
回復  toms110
我都有睇,我意思係搵到啲根據,增加左啲可能性姐.因為始終官方都係話未必.
rudesbarry 發表於 14-3-2012 10:36 AM

希望到時齊齊入到貨:43:
回復 23# toms110

:o
我會日日捕住bambaland.
我都好失望,居然幾乎係一樣......雖然都係會比錢.......
rudesbarry 發表於 13-3-2012 10:11 PM

is totally same
回復 25# dragonsim

換左紅衫好鞋,都ok啦~
咁我無上一次隻普通版嘛~~:p
回復 26# rudesbarry

但係我就比較中意3aa既JC多D囉....可能我中意JC 黃色 HAIR + 白色3....我之前都想左好耐 (黑色HAIR OR 黃色HAIR).....最後3aa WIN~~~~
回復 27# mickey308308

白jc堅係正:D,希望今次都有.
1�4係乜日子:66:會吾會果日:(
回復 28# rudesbarry

不過都希望新既jc有其他colour既驚喜啦!因為黑色頭髮真係中唔到小弟囉