Toysdaily 玩具日報

[3A/ threezero] 開賣了!!!!新 JC!(加新相@#1)

真係希望有其他色LA
回復 30# mickey308308

希望3a今次唔好令人失望啦.
另外...希望會有新既ZOMBIE~~~
有JC無ZOMBIE就真係點睇都差左少少...
但係我有D想買隻ZOMB番黎自製隻稻草人黎玩下....但係Y拍又要$6XX.....太貴了.....
但我就希望最好係有新唧Baka, 仲要係外地都可以買得到果隻.
回復 34# thiam

baka都ok呀!不過都係希望3a d角色會有更大突破!大家都會更有新鮮感!如果唔係就會屋企成櫃都係一樣樣既公仔!不過都係小弟覺得姐!希望大家唔好介意我咁講啦,我只係想我既3a軍團有更多新成員啊~~~~~
無玩過3A,想問下點樣可以正價入手吸下毒?thx
回復 35# mickey308308

最進3A都好似係開始出一d新野.
回復 37# thiam

係呀!我勁中意隻屎屎機械人呀!仲有想入番一兩隻鍋蓋頭同南瓜人,之前miss左
回復 38# mickey308308

ching,你要既嘢之中我有2件.你有冇興趣.
我無得pm,有冇咩方法聯絡你.

唔知咁樣我有冇犯版規,如有我即改.
回復 36# Jimy

我知既係上bamba,即係訂3a既online shop!就一定係正價!如果唔係就去HT,都有一两款訂,而家may be 仲有7bones TK訂!另外去旺角銀x 便利店(落電梯就見到)多數都有得訂,除左一啲上網訂先有既款!MK雞旺都有啲!
回復  Jimy

我知既係上bamba,即係訂3a既online shop!就一定係正價!如果唔係就去HT,都有一&#2 ...
mickey308308 發表於 15-3-2012 11:17 AM

補充少少,bambaland申請account唔使錢,不過比錢必須要用paypal或支付寶.
今次冇咩特別喎. 其實自從入o左 bbicn TK, JC 套裝 同 蘿莉 TQ後有少少解毒了 :56:
唔該晒 mickey308308 和 rudesbarry,
等我揀隻黎吸吸毒先.
回復 39# rudesbarry

唔好意思!我都pm唔到!fb...Mickey yeung nice to meet u
回復 44# mickey308308

OK. 今晚同你say hi.