Toysdaily 玩具日報

[新品消息] <<高達戰記超百科>>第4期封面 – 大魔

<<高達戰記超百科>>第4期封面 – 大魔

雖然星期二已買了第四期,但琴晚就唔得閒post分享俾大家, 依家補番先。

第4期介紹的MS係大魔,相信對高達有較深入了解的都認識大魔。該機體還經常在機戰出現呢! 而人物檔案裏面仲有介紹以駕駛大魔而聞名的黑色三連星。

除了大魔,還介紹了魔蟹。本書介紹到魔蟹的性能幾好,但我就覺得佢外形麻麻。呢幾期都係介紹公國軍機體,好期待下一期的V高達。^^

之前都係一直上官方facebook,都唔知官方網站原來有個問卷調查,想問下大家又知唔知呢? 我覺得可以俾下意見個出版商,等佢可以越出越好,咁我地高達迷就有福啦!

Facebook: w w  w.facebook.com/#!/pages/Gundam%E9%AB%98%E9%81%94%E6%88%B0%E8%A8%98%E8%B6%85%E7%99%BE%E7%A7%91/219708334782123

問卷: w w w.pansing.com.hk/gundam/Default.aspx

小櫻個FB有佢&#21707;個Link... 但唔知有問卷...

話說中文版只係翻譯日版搬字過紙... 內容無可能加減... 至多都係翻譯上&#22021;改善...

小櫻上
回復 2# 小櫻

咁你有無做到問卷?
回復  小櫻

咁你有無做到問卷?
kunghey 發表於 12-3-2012 01:15 AM

未...

小櫻上