Toysdaily 玩具日報

[新品消息] DAM: 三角洲特種部隊 - 支援步槍手 - 1993 索馬里

DAMTOYS-黑鹰坠落系列全套6款已正式发布! 每款搭配的背景可全组合为一个大背景!

DAM: DELTA FORCE  Support Rifleman -TASK FORCE RANGER -OPERATION GOTHIC SERPENT-1993 SOMALIA
DAM:三角洲特种部队-支援步鎗手-游骑兵特遣队"哥特蛇"行动-1993索马里
DAM 编号:93005
头雕素体
OD色T恤
3色沙漠迷彩BDU作战服
US国旗章
PT弹背心
SF胸挂
PRO-TEC头盔
战术风镜
GSG9战靴
护膝
手鎗套
NOMEX飞行员手套
LC2 S腰带
LC2 Y带
LC2水壶及套X2
LC2弹药袋X2
臀包
指北针包
电台袋
双联手鎗弹匣袋
MX300R电台
单边TRAVELER耳机
733 卡宾枪+消声器
战术灯
COMP M2 瞄镜
M16弹匣X8
M1911A1手鎗
.45弹匣X3
M26破片手雷X2
闪光震憾弹X2

最後3款都娜娜聲公報左...都好...唔洗慢慢等...
不過last嘅哩兩位烈士...個樣做乜整到咁凶狠.....好似十惡不赦咁.....:70:
呢隻夠兇狠!我like~~~~~~~~~
官圖無限好,現貨每隻嘅槍袋魔術貼都痴唔實,水
壺袋難入到爆,最火滾由第三隻黑鷹開始,帶左耳機之後個頭盔扣唔埋!:53:!
希望四,五,六知個三隻有改善。:o
我估因此廠方想快快快d出貨,到致這樣QC ,而一些大廠出的貨很少會這樣,我估他們的qc做得好。