Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattraV": Popy DX機甲艦隊

5号分体有无窍门???
mr.elljay 發表於 28-2-2012 04:24 PM

無:80: , 要用死力, 所以我每次都好驚白色位會段......................................................
回復 54# mr.elljay

好新喎:77:恭喜晒!!
回復 60# CombattraV

所以我玩左一兩次就唔敢再玩!!:42:
回復  mr.elljay

好新喎恭喜晒!!
kahn111222 發表於 28-2-2012 05:12 PM

:77: :77:
日本版真係靚好多...:D
我只有cheap cheap的台版...:unhappy:
:@ 恕我年少無知~:shy:
一見到15機合體真係O咗~!!!:handshake:
都係第一次聽有咁多既合體~:DD
有財力真好...  睇完呢個POST...去日本老虎和E悲睇咗一輪... 有心無力了... 小弟睇完POST算了就讓它留在我心中吧...
V大珍品, SUPPORT...
以前睇哩套動畫, 就想起日版升空奇遇...海組D 人好似洗撲(唔知有無記錯組別?)....:handshake:
V大珍品, SUPPORT...
以前睇哩套動畫, 就想起日版升空奇遇...海組D 人好似洗撲(唔知有無記錯組別?)....:ha ...
Taru 發表於 28-2-2012 08:46 PM

Yea, Taru hing, you are right:71:.............
正:71::71:~~~~~~~~~~~
:handshake:Very Great Collection
經典中既經典~~~
請問分盒版係咪無劍架?

http://www.youtube.com/watch?v=yvZ_feSZftU

美版獨有,十五機corssover百獸王:p
http://www.youtube.com/watch?v=WV6sU2DhqrQ&feature=related
請問分盒版係咪無劍架?

美版獨有,十五機corssover百獸王
原罪 發表於 29-2-2012 05:25 PM

有劍ga,跟”陸”隊嗰盒,我懶無show出嚟姐^_^
正到爆!!! 以前都只係買到細細部果隻
行左好多地方都唔見有了...:56:
其實見到有買得起既都想入返部...