Toysdaily 玩具日報

[分享討論] "老餅時光 by CombattraV": Popy DX機甲艦隊

多謝各位大佬支持  ........................
希望bandai魂化!!!!!
金魚光1 發表於 26-2-2012 03:48 AM

Me too..............

這個如出新合金一定會買。小時候,只買個模型。。。。。
gazza1211 發表於 26-2-2012 09:10 AM

I got model kit only before too...
this is tooo good, i had this one when i was little too
這麼毒的post...下次要小心進來:cool:
神物呀~~~~!! 好正呢~~~~~!! :$:$:$
繼續支持!btw,我個隻一早黃晒喇!
繼續支持!btw,我個隻一早黃晒喇!
30mething 發表於 26-2-2012 05:14 PM

Me too...最慘係我睇住佢由雪白變成黄色:79:...
明白為何玩具總是舊的好。

不過我會入新出的美版,懷念下就夠了。
回復 21# CombattraV
見證著時間既洗禮.
白變黃真係令人頭痛.
support老餅post.
真是一個龐大的軍隊...小時後同學帶來學校玩...也是幾乎半個班級的人都可以分到一台來把玩呢...哈哈....^_^"

如果有朝一日笨呆出合金魂...我會考慮購入...其他廠的就.........@_@"
其實係咪已經無晒合金部件
:handshake:  十五機合體係我細個果時的第一台超合金 !
可惜在若干年之前搬屋時,被我阿媽掉了 !
真係好心痛 ! ! ! :sad:
其實係咪已經無晒合金部件
龍騎 發表於 27-2-2012 01:08 AM

呢隻大size DX唔係"超合金"嚟, 所以係無合金成份:36:
十五機合體係我細個果時的第一台超合金 !
可惜在若干年之前搬屋時,被我阿媽掉了 !
真係好 ...
LOLO121 發表於 27-2-2012 01:25 AM

咁慘.........:47:
:71:正斗~~!!!我都係等新果隻, 希望到時會有進善...
毒~~~攪到我想入新hk人design果隻~~~~:30: