Toysdaily 玩具日報

查看: 2568806|回復: 32390

@ ~~~~~ 戰隊食玩討論吹水專區 ~~~~~ @

歡迎大家 post 有野「戰隊食玩」o既資料同珍藏
(除o左果子機械人之外o既戰隊食玩都歡迎:love:)
吹水 post 都歡迎:):)
希望多多支持:!

多謝 T-mac 兄o既支持
戰隊專區連結

第一次開始玩係特搜戰隊
之後機緣巧合下買多兩套舊戰隊o既果子
呢套係其中一套
之後有時間o既話會繼續 post 埋淨底果幾套:shy:

動物 mode (o黎個 show hand 先:DD)

機械人 mode

[ 本文章最後由 cchong420 於 21-5-2007 10:51 PM 編輯 ]
chris_021a 發表於 16-8-2015 12:19 PM
http://hobby.dengeki.com/news/91123/

ミニプラ シュリ ...

真接玩透明色仲好唔駛煩PASS
hompage 發表於 3-8-2015 01:54 AM
精..伯陸..
見櫃有一盒無問就畀錢,以為剛好一套嘛.職員又無講,都唔係即閃的..企了一陣都無提唔止六盒的. ...

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

:cool:
終於到手了… 日版動物武裝 :$

暫時團聚了…不過未得閒砌 :(

仲差隻GAO HUNTER野同伊卡萊斯先叫齊SET…睇吓有無緣份碰到啦… :o

somanhk 發表於 9-7-2015 01:00 AM
今次食玩版變形金剛是合體兵海狂﹗正,

海狂係正,但現今老變食玩似換件多過變型就怕怕..

今次食玩版變形金剛是合體兵海狂﹗正,
好在無高追

很早就入手但是放到現在才開始動工.....

今日無跨區行街,以為唔使使錢.點知中晒兒童節咀咒...
這套百獸是在無意間見到..而且個價同天價比太抵了,更平過上次東京買的狗狗基地,真的找不到唔買的理由...只是捨唔捨得開黎砌..

刑事連者  是從網友早幾買回來的,腳,屁股關節較鬆,大合體時企不穩呢..買時已經是沒有貼紙的.本人沒有所謂,因為都唔貼的..,於是拿出其他特搬玩一玩...

可能始終是二手,好多位都鬆,特別是對腳股位,裝上鐵馬的腳即時企唔到和會甩出來..

正呀!:shiny:
我個令月前都買左盒百獸鱷魚,
另外前日都砌番之前10蚊盒o既爆龍,真係好好反!!:shy:
你 .... 你 ..... 你 .... 恨死我啦 .....:sad:
原文章由 westtung 於 19-3-2007 06:46 PM 發表
你 .... 你 ..... 你 .... 恨死我啦 .....:sad:

westtung 兄乜野事呀:^
good collection~!!
考慮下上少少色,會靚好多o架~!! :shiny:
原文章由 車仔 於 19-3-2007 11:17 PM 發表
good collection~!!
考慮下上少少色,會靚好多o架~!! :shiny:

呢 set 係我事後先補返
一買返o黎就砌好晒o架啦
不過我都有諗過上返色
但係遲o的先再算啦:shy:
thx sharing
原文章由 cchong420 於 19-3-2007 09:19 PM 發表

westtung 兄乜野事呀:^

你知我咩事o架 :*.... 依家仲未搵到 :sad: .... 唔知4月玩具展有冇呢 :no:?!
原文章由 westtung 於 20-3-2007 12:27 AM 發表

你知我咩事o架 :*.... 依家仲未搵到 :sad: .... 唔知4月玩具展有冇呢 :no:?!

放心
我會幫你掃埋佢o架啦:shiny:
真係合到體:x:x
原文章由 分手勿語仔 於 20-3-2007 12:41 AM 發表
真係合到體:x:x

合到體有乜咁出奇:?:?:?
可以開個動物園了 ! :p

百獸d機體 design 得好靚,唔睇套片淨玩玩具會開心d!! :love:
nice:shiny:
原文章由 聖鬥士紫龍 於 20-3-2007 12:01 PM 發表
可以開個動物園了 ! :p

百獸d機體 design 得好靚,唔睇套片淨玩玩具會開心d!! :love:

我覺得果子呢隻紅獅子幾靚:shy:

i have this set~:):):)