Toysdaily 玩具日報

@ ~~~~~ 戰隊食玩討論吹水專區 ~~~~~ @

原文章由 玩具 於 26-3-2007 11:11 PM 發表
Why only 食玩 /~\

不如直情盒蛋呀扭蛋都連埋啦~

只係驚同戰隊專區果面會撞o者

加埋o既話大家有冇意見?
原文章由 cchong420 於 26-3-2007 11:00 PM 發表

o岩時仲未見
呢套真係等到頸都長埋:cool:

:no:我想快0的玩呀.....btw, 有冇大大知特搜嘰食玩見街未呀?! :sad:
之前miss左冇買到, 依家無記播番應該會出番街~~~:sad:
原文章由 幾何 於 26-3-2007 11:20 PM 發表

:no:我想快0的玩呀.....btw, 有冇大大知特搜嘰食玩見街未呀?! :sad:
之前miss左冇買到, 依家無記播番應該會出番街~~~:sad:

話時話好似仲未見喎
特搜同獸拳...今年又要慢性出血...

同埋想問下仲有無大大見到忍風(旋風神同大象)既果子
原文章由 翼風 於 26-3-2007 11:28 PM 發表
特搜同獸拳...今年又要慢性出血...

同埋想問下仲有無大大見到忍風(旋風神同大象)既果子

真係唔多見
旋風神之前灣仔社團有
而家就唔知啦

一係等o下 toyshow 可能有
各位大大post下你地ge盒玩作品啦
原文章由 追夢者 於 26-3-2007 11:45 PM 發表
各位大大post下你地ge盒玩作品啦

我 post o左百獸啦:DD:DD
淨底果o的要等得閒先得
有冇兄弟有「現繩」o既可以 post 出o黎呀
原文章由 EMS 於 25-3-2007 11:46 PM 發表

:shiny:

WAH where can I find this ar!!!! :no:
原文章由 Monutal 於 26-3-2007 11:48 PM 發表

WAH where can I find this ar!!!! :no:

大家都等緊:die::die:
原文章由 cchong420 於 27-3-2007 12:01 AM 發表

大家都等緊:die::die:

呢度三隻...然後又4隻...:cool::no::ice:
多謝 T-mac 兄o既支持
o岩o岩o係 #1 post 加o左 T-mac 兄o既戰隊專區連結:!
原文章由 cchong420 於 27-3-2007 12:52 AM 發表
多謝 T-mac 兄o既支持
o岩o岩o係 #1 post 加o左 T-mac 兄o既戰隊專區連結:!

恭喜cchong420兄新區開張, 同埋使乜客氣啫, 小弟當然全力支持la!!!! :loveliness::loveliness:

原文章由 T-mac 於 27-3-2007 12:58 AM 發表

恭喜cchong420兄新區開張, 同埋使乜客氣啫, 小弟當然全力支持la!!!! :loveliness::loveliness:

?v=0

謝過:handshake::handshake:
等我嚟賀吓你:DD:DD:DD..........不過盒蛋我就得三隻:shy::shy::shy:....

扭蛋就差一set.:o:o:o....

[ 本文章最後由 小武 於 27-3-2007 01:09 AM 編輯 ]
原文章由 小武 於 27-3-2007 01:08 AM 發表
等我嚟賀吓你:DD:DD:DD..........不過盒蛋我就得三隻:shy::shy::shy:....

http://farm1.static.flickr.com/161/435250210_22fb4 ...

:Q:Q:Q
估唔到小武兄都好此道:):):)