Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

各Ching ....不如咁諗

有冇玩1:10 rc 呢(小弟雖然冇)
一架基本野rc 都2~3k la...末計保品,重有控呢
除時over 一雞野

基本上4k 如果做工好算可接受:77:

不過小弟買rc 好過:66:

...
滴滴仔 發表於 24-2-2012 02:49 PM

不如呢㗎改成 RC,應夠內部空間!
車身比例好差,同BATMOBILE一樣價錢都唔會買,何況4.2K.
又係搵VIP笨SEVEN,平果150,當VIP係乞兒呀?

唔買
回復 135# Pixiv

:71::71::71:梗有啲媾唔到嘅女,擁有唔到嘅玩具!!!! 絕對同意!!!!
車身比例好差,同BATMOBILE一樣價錢都唔會買,何況4.2K.
又係搵VIP笨SEVEN,平果150,當VIP係乞兒呀?

...
firefire 發表於 24-2-2012 03:19 PM

呢部車嘅比例好似又係細左同短左d, 同時我有d懷疑入邊到底可唔可以坐到兩個人添.
最想知batman 件斗蓬咁大,,點坐落去??

ps.我冇batman ... :$
中唔到六合彩, 買唔到層大 d 既樓.......Batmobile89 :help:

...
滴滴仔 發表於 2012-2-24 14:49

之前, 入左架1/6二戰電單車連座位, 閹左千5蚊, 依家邊砌邊後悔:53:
回復 120# aruns

:34:我下午6:00帶埋我老婆、5歲個仔同3個月大的龍鳳胎去訂,訂左10部~~~~
回復 122# 鳳凰涅磐

一定要訂牙~大大~我都諗左好耐最後訂左~!!!

大家知不知HT整漏了什?  http://www.angelfire.com/film/batman/movies/returns/design/batmobile.html

answer: 擋風玻璃上的雨刷
太貴,咁大架都係望兩眼收埋一二邊,同埋有錢也不會咁花法買玩具,一定pass。祝其他ching玩得開心~
回復 146# 彩虹化身俠

呢架係 batman returns (1992)
batman 89 係冇水潑的
本來都好想訂,但而家都未有Batman 1989攞,熱情開始减退,加上訂金要比一半,仲要等足一年(如果唔延遲出),架車又唔知係唔係全膠,又要自己買電池,車又太大都唔知點玩!所以都係放棄吧了!
頭像被屏蔽