Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

我都想買, 但一諗到4叉嘢, 買番嘢, 又擺係度, 又冇得SET POSE, 只開吓車门, 又大,,,,,,,,,,,

正~ 唔該晒~

原本 二千尾, 三千頭都買, 而家唔使煩, 完全過晒自己條線~~~~~~~:71:
諗左成日都係放棄了....
真係諗唔到點放入display櫃:31:
諗左成日都係放棄了....
真係諗唔到點放入display櫃
aruns 發表於 23-2-2012 06:20 PM

我仲掙扎緊~~~~~~~~:no:買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......:o
我仲掙扎緊~~~~~~~~買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買......買.....唔買...... ...
kevinwong4ever 發表於 23-2-2012 06:23 PM

4k唔放出黎display....唔通放係倉/床下地咩 ....
但點度都係放唔落....唔通為左架車換過大既display櫃咩.........:56:
要一年半後先出.. 無嘢呀.. 咁早開訂!?
dogjumpjump 發表於 23-2-2012 03:21 PM

可能真係收幾多, 做幾多.

唔似其他12吋既 MOQ, 同計返超貴既開模, 要賣咁貴先有得賺, 可能佢分分鍾真係出好小............

不過我都係........... pass 的~
回復 77# good886

冇錯!個價錢實在太唔合理,重要2013Q2先發貨 dislike
回復 77# good886

冇錯!個價錢實在太唔合理,重要2013Q2先發貨 dislike
成4k2就真係有d...:59::50::70::53::69::30::72::26::angry::ice:

不過都係會訂, 反正都係因為Batman1989破例買12", 冇理由唔買埋架Batmobile
4k唔放出黎display....唔通放係倉/床下地咩 ....
但點度都係放唔落....唔通為左架車換過大既display櫃咩 ...
aruns 發表於 23-2-2012 06:28 PM

我有位放,但係4K放喺度,不如買多幾隻figure,得閒轉下Pose仲好~~~~~~不過仲係掙扎緊:no:

I love my car!.... to destory it is painful...

我有位放,但係4K放喺度,不如買多幾隻figure,得閒轉下Pose仲好~~~~~~不過仲係掙扎緊
kevinwong4ever 發表於 23-2-2012 07:15 PM

Ching 我同你一樣情況,個價要認真考慮
係幾經典 不過太大架 我算啦~ 都係專心儲12"
果日行過HT 聽到有人講呢隻野...話入左5架batmobile炒
呢架 ...
hotroys 發表於 23-2-2012 05:52 PM

咁你要知,TDK 0個架,雅虎賣單已經可以差不多執 1K...........
話就話一人只可訂一架,但那些"見多你一次"之流,咪又係含家出曬咁去訂十幾架。
skip, so experience....   .....

突然覺得...

D窮人日慳夜慳,
都係為左租間千幾蚊既擋房,

... 如果自己買件4千幾既玩具,
好似好有罪疚感
:56:

(只是個人意見, 一時感觸! )