Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

突然覺得...

D窮人日慳夜慳,
都係為左租間千幾蚊既擋房,

... 如果自己買件4千幾既玩具,
好似好有 ...
TonyM 發表於 23-2-2012 09:38 PM

在下剛換左部pc, i5 / 8g ram , 唔計 win 7 都唔使4k:52:
其實精係幾貴, 做得幾好都係啤模噴油,小燈,無電子嘢,無頭雕:54:
況且太大了,如果做到可以分成六件組合以使拆細貯存就可以買,
當然這只是痴人說夢吧:38:
突然覺得...

D窮人日慳夜慳,
都係為左租間千幾蚊既擋房,

... 如果自己買件4千幾既玩具,
好似好有 ...
TonyM 發表於 23-2-2012 09:38 PM

在下剛換左部pc, i5 / 8g ram , 唔計 win 7 都唔使4k:52:
其實精係幾貴, 做得幾好都係啤模噴油,小燈,無電子嘢,無頭雕:54:
況且太大了,如果做到可以分成六件組合以使拆細貯存就可以買,
當然這只是痴人說夢吧:38:
我會用4K來買M記宇宙刑事及EB MIB
Ha, 好開心見到HT出到這架Batmobile, 我本身也是Batman迷但可惜因地方問題放棄了。

在一片唱好落訂的氣氛下給大家提示一吓要預有心理準備QC問題, 一點小小凹凸或小花痕在大比例的光滑車身出現會令擁有者有生不如死的終生感覺, 相信HT在發貨前一個產品或有不完美的聲明便可了事, 你估HT會俾你換幾多次$4200盒的貨, 換來換去未又係果幾盒~

希望以上的不會發生吧~

:)
睇怕都應該係HT歷來最貴嘅一隻.......有冇邊隻貴得過佢????:72:
睇怕都應該係HT歷來最貴嘅一隻.......有冇邊隻貴得過佢????:72:
睇怕都應該係HT歷來最貴嘅一隻.......有冇邊隻貴得過佢呢???? :72:
如果無個shield同stand唧話可能無咁貴. 真係唔明要個shield同stand黎做乜?
真係買唔起~放手吧~:79:
如果無個shield同stand唧話可能無咁貴. 真係唔明要個shield同stand黎做乜?
thiam 發表於 23-2-2012 10:37 PM

但唔出SHIELD又會有人唔like,,,都冇計,.......
但,過 4千真係好"金".....如果$3680 會合理小小law>.....:52:

不過,,,,,,,,89車太經典鳥,,,,,
今日6:00 訂左:35:
講真...依架野就算唔係依個價,全世界爸打話抵買合理,小弟都覺得一o的都唔值得入~!!:38:
原因~!!完全冇左果種流線形~!!{:3_142:}
可能ht係參照設計圖造~!但係無論電影同周邊產品都冇ht依架咁死硬感覺~!!{:2_114:}
如果真係有樓上所講,有傻仔訂五架...真係笑鳥~!!:he:
老實講~!買四隻一千蚊o既升值能力一定好過買一架四千蚊o既等升......:ar:
我都忍唔住手訂咗....無言:unhappy:
頭像被屏蔽
其實今日都好多人排隊訂wor
頭像被屏蔽