Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

睇落同HT 差晤多???
By the way, Sideshow Batwing very pretty ah!!!!
其實如果你家中一件玩具都無,要擺呢加車一定有位....

問題係大家已經有無數的12吋之嘛。
各位, 如果HT果架算大架嘅話,咁依架算係… ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  

...
thiam 發表於 27-2-2012 05:43 PM

大大~呢架係 咩比例~?
同什麼公司的?~
第一眼望落的感覺好似比ht個架好,
係未呢架上色夠黑??
回復 184# E神

I guess that is the sideshow one??
回復  E神

I guess that is the sideshow one??
bunchan 發表於 27-2-2012 10:46 PM

大大知否是什麼比例~~~~~~?~~~~~~
回復 186# E神

去sideshowtoy.com 見到 Measurements: 29" long x 12" wide x 6" high
大大~呢架係 咩比例~?
同什麼公司的?~
第一眼望落的感覺好似比ht個架好,
係未呢架上色夠黑??
E神 發表於 27-2-2012 10:45 PM

我都唔清楚應該係ss出呱, 不過依部睇落好似大過HT果部我念15—20%同時好似都長d, 我個人覺得依部同12"Batman應該几亲, 其實車應該係要大d, HT d野比例一向都唔准, ss依部睇落都比较有d Batman跑車feel.
如果系SS, 尼隻野USD2000.
回復  E神

去sideshowtoy.com 見到 Measurements: 29" long x 12" wide x 6" high
bunchan 發表於 27-2-2012 11:29 PM

What! 仲細過HT果部? 但係睇個相依部大過HT果部.
我估系SS姐 ching。。未必系SS既∼∼ 不過我睇個樣以姐∼
我估系SS姐 ching。。未必系SS既∼∼ 不過我睇個樣以姐∼
bunchan 發表於 27-2-2012 11:47 PM

Answers係Toynami Batmobile.
回復 192# thiam

系晤系in's point有一間賣batman野之前放系display個架?
arm arm見到SS website上面就系 Toynami 個架wor
我都唔清楚應該係ss出呱, 不過依部睇落好似大過HT果部我念15—20%同時好似都長d, 我個人覺得依部同12"B ...
thiam 發表於 27-2-2012 11:32 PM

其實呢架車,有冇分幾個 ver. 的 ?

Uploaded with ImageShack.us