Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Batman: 1/6th scale 89 Batmobile 新相

CHing你要有心里准备HT分分钟出唔齐, pirates唧Angelica, etc, 你都有眼睇唧啦.
thiam 發表於 28-2-2012 01:02 AM

我估箭佬最大可能唔出~~~~~
hottoys吾係已經預告左會出哂咩,最近係fb張圖
hottoys吾係已經預告左會出哂咩,最近係fb張圖
siumy 發表於 28-2-2012 08:55 AM

当日唧pirates唔止有圖, 就連對杯都作好左. 結果到今天一樣係無影.
1989 套MOVIE 架車都係"令"的......
E神 發表於 28-2-2012 12:23 AM

我想有架鐵做,「令」面的Batmobile

咁我就將買鐵版法拉利的錢放在呢架鐵做的Batmobile
出black widow就得,最好出幾個做型,我估套戲唔會著一得一套衫掛:66:
HT话套movie上之前出晒消息,套戏4月底上,点可能出到啊。
信佢一成:61::61::61:回復 216# bunchan
回復 217# whitedol

totally agree with ching~~
回復 213# thiam

哈,果隻算喇,佢拎咁多project但又出吾切,感覺佢地好似有d力不從心,太多license但團隊好似吾夠大,而家佢都係搞哂主打果d先架喇,avengers我對佢有信心,不過出貨時期就係另一個問題
所以好多野都推迟出,主力出Avengers 同 batman~~
回復  thiam

哈,果隻算喇,佢拎咁多project但又出吾切,感覺佢地好似有d力不從心,太多license但團隊好 ...
siumy 發表於 28-2-2012 11:43 AM

最怕係到時時間唧問題連累埋質素唧問題咁仲慘.
頭像被屏蔽
要订就快啦。。。晤知会晤会突然间就stop preorder la ching hahahaha
要订就快啦。。。晤知会晤会突然间就stop preorder la ching hahahaha
bunchan 發表於 28-2-2012 01:13 PM

回復 224# thiam

wahhahhaah...good one~~~