Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[玩具報告] 15年la, 歡迎回來---Ultra act 超人帝拿!!

回復 30# 詠瑜
小弟依隻冇事喎! 係條腰有少少鬆!!
回復 31# bigtomm
哈...小弟只玩超人 + star wars! 自自然然就儲得多! 最近count過大概有三百幾隻怪獸!!
回復 32# 98729172
其實都唔係好覺呀...:44:
or師兄可考慮買啲鍾意嘅角色!!
回復 33# 卡妙
可惜未有Ultra act Gaia SV mode!
回復 34# HTK
Thx for supporting!!
其實都係按照Gaia Movie嘅劇情!!
回復 37# SHOCKER
黎梗嘅Zoffy連袍應該仲正!!
其實小弟影個陣都有聽住Dyna啲歌!!:52:
回復 21# asdfer
唔剪牌係要keep住收藏價值!! 咁先珍貴!!
頭像被屏蔽
hehe~師兄你好,唔知您可唔可以PM一下價錢同係邊到買,因為小弟頭先出旺角只見賊船有,想睇下會唔會有鋪頭平過賊船:love:
其實點樣幫Dyna擺十字死光pose:80:
我唔識整隻左手, Dyna個body唔同之前d超人咁隻手臂可以轉
回復 54# pekachu

原本隻手垂下, 個關節係咁樣:

當要橫瞓做十字死光, 就要將個關節轉成咁:

再換左塊胸版, 擴闊可動範圍!

就出到十字死光!!

Hope this can help you!!
回復 55# herculesanakin
THX!Dyna個新body雖然難扭d但真係靚好多!!!
回復  詠瑜
PS1: 冇吹過, 一開盒已經係咁!
Tiga個design同Dyna個個都唔同!

PS2: 個三隻應該係吉吉/斗 ...
herculesanakin 發表於 19-2-2012 12:09 PM

但點解之後又正常返既囧
樓主個劇場好有心機! :$

本來都覺得 Dyna 係平成新超人三子 QC 最好嘅一隻(最低限度小弟果隻係 ok 嘅),但係見到你果隻有 d 位 d 著色... :Q :blame: :angry: :53:

笨呆!還我 Dyna!還我 Tiga V2! :* :* :*
回復 58# garykctse
下...小弟隻Dyna有上色問題咩...:44:
我唔覺嘅...:(
如果Dyna QC都唔好就真冇乜邊隻掂...
回復  garykctse
下...小弟隻Dyna有上色問題咩...
我唔覺嘅...
如果Dyna QC都唔好就真冇乜 ...
herculesanakin 發表於 19/2/2012 21:30

在下見到好似有 d上色唔均勻同埋狗牙咁(eg 胸部對落):shy:

在下只係想話點解 UA 出左咁多隻都仲可以攪到咁