Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[玩具報告] 15年la, 歡迎回來---Ultra act 超人帝拿!!

玩得好開心,哈哈
平成三子呀~:D
相比起黎,tiga好似差咗少少...:68:
回復  詠瑜
PS1: 可動範圍大啲嘛!
PS2:
師兄指依3隻?
herculesanakin 發表於 18-2-2012 04:44 PM

ps1,但頭幾張圖見肩甲真係反得好誇下wo,之後你用風筒吹過@@?
我迪加吹極都係變返原形

ps2,yes!!!我前日先睇左呢集@@
本來想買迪加,但見眾帥兄話差所以唔買,
結果連帝拿都冇打算買...
我的童年回憶呀~
有故事, 有介紹, 仲有埋評論
一個 like 點夠, 起碼 :71:x99
你搞到我好想買返3兄弟(雖然我只愛tiga)...

但係,點解你D怪獸唔剪牌既?
GOOD...:71:幹得好....:$
佳亞個頭好正-_-
3隻一拍埋即時高下立見
看到自己ge童年回憶Tiga比笨大搞成咁
心都痛埋
笨大你快d幫Tiga出ver.2啊:53:
真係見親迪加一次
都唔開心一次
出到咁樣
佳亞同帝拿QC勁過佢咁多...
正野:D
But炒貴哂~_~睇下有無機會入到...
好post一個,喚醒左我既童年回憶:)
眾超人我最愛DYNA, 不過我真係接受唔到ULTRA ACT
BM 12吋果隻我接受到個身型但接受唔到隻眼, 唯有繼續等
仲有, GUNDAM SEED Destiny個主角又係叫Shin Asuka真係影衰曬 ==
大家...迪加差極都可以用愛補償
不過都要睇你買邊隻...我買既係普通形
.......我隻迪加大脾一扭就斷囉- -原來曾經都有兄弟都話迪加關節緊到擔心會斷
之後同人買左下半身既迪加...又係緊到唔知點
而家我唯有放棄一個關節,廢事斷多次...

話佢外型有問題,我真係唔多覺,話佢上色差,出界,甩色我都唔緊要...
外型有小小問題都算...
真係最估唔到,關節緊到會斷,好多位一郁到果下,都見到有色甩= =