Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[玩具報告] 15年la, 歡迎回來---Ultra act 超人帝拿!!

兄台 好buy咸蛋啊:73:怪獸都有啊
睇完你個D圖,我都想入ULTRA ART..不過我都係接受唔到個條內褲....
我見到童年既回憶啊:$:$
3超人套劇場版我細個一日睇幾次:$:$
好正嘅格鬥場面,唔會一面倒超人贏晒!:71:
回復 12# bigjohn2hk
Thx for support!!
師兄啲改色都幾靚, 小弟自問唔識上色, 都係等官方野!!
回復 13# iplaytoys
回復 14# GUNDAM杰
Thx for supporting!!
作為一個超人fans, 小弟都希望更多人投入Ultra act系列!!
帝拿正呀:71:
最喜歡係佢首片尾曲ULTRA HIGH
http://www.youtube.com/watch?v=SkuS6P8A5GU
歌詞第一段"烏拖啦~烏拖啦~烏拖啦~"一聽就知係咸蛋超人歌
回復 15# Somebody_Ex
Thx!!
哈哈...俾some大發現左添!!:Q
其實唔係好大! 啲細村屋有個天台!
回復 16# lemonfung
回復 17# 森記
Thx for supporting!~
Tiga本身都仲ok, 但擺埋去Dyna Gaia依啲新款就顯得格格不入!!
回復 18# 詠瑜
PS1: 冇吹過, 一開盒已經係咁!
Tiga個design同Dyna個個都唔同!

PS2: 個三隻應該係吉吉/斗城依啲賣行貨地方搵到!
回復 19# 御姐喵
Dyna好正嫁!! 獨立買啦!!
回復 20# 36韜
回復 22# ekim11
Thx for the "likes" and supporting!!
回復 24# Simon2372
回復 25# KGarnett
Tiga version 2...應該都一兩年後嘅事!!
如果有version 2都應該會出吉田同seven先!!
回復 26# saga522
過一排實跌番!!

回復 27# calvines1995
師兄都快快入番隻, 追尋童年回憶la!!
回復 28# sky34
唔係呀! ultra act造型都ok呀!!
12吋果隻其實一擺pose嘅話, 造型就...:68:

PS: 小弟冇玩Gundam!