Toysdaily 玩具日報

[其他] ❤Precure☆集中區❤

係mandarake一下子追返晒四朵金花,除dark cure外全部未開封品雖然無運輸盒,圍返條數都只係二百五一盒{:1_ ...
花少爺 發表於 8-7-2014 07:46 PM

入得好啊:71::71::71:
btw如果shf肯出埋最終的合體巨人就好了:63:
回復  curedream
糖妹(?)首中文OP都唔錯
我最滿意跟台譯用音琴做名...
同埋同上代粉紅撞配音員
基本上 ...
牙Kiba 發表於 9-7-2014 08:24 PM

咁快有得聽?
btw其實我不抗拒中文op的, 有時都會上youtube番聽下:x
係mandarake一下子追返晒四朵金花,除dark cure外全部未開封品雖然無運輸盒,圍返條數都只係二百五一盒{:1_ ...
花少爺 發表於 8-7-2014 07:46 PM

C兄 好奇一問 moonlight水位幾多到?:43:
入得好啊
btw如果shf肯出埋最終的合體巨人就好了
機體 發表於 10-7-2014 12:03 AM

無希望架啦,一套光美一過左氣就唔會再有新產品:63:
買隻12吋圓神頂住檔先{:1_207:}
C兄 好奇一問 moonlight水位幾多到?
kit0829 發表於 10-7-2014 12:46 PM

1/8那隻的話,我5400yen入手,都唔平,其餘個三隻都係咁既價位:44:
無希望架啦,一套光美一過左氣就唔會再有新產品
買隻12吋圓神頂住檔先
花少爺 發表於 10-7-2014 09:47 PM

對呢, 現實就是這樣:42:
哈哈, 12寸圓神當合體巨人:DDD" />
btw, 其實我都覺得圓神同合體巨人有點近似:shy:
1/8那隻的話,我5400yen入手,都唔平,其餘個三隻都係咁既價位
花少爺 發表於 10-7-2014 09:51 PM

不 已經好平 好耐之前我係香港買成618 :62:
話說有冇師兄知道香港邊度有HCPC SS form嘅SHF連運輸盒
冇運輸盒就都見到,不過連埋盒就幾乎冇...

話說網上(Youtube)有啲NS3嘅節錄睇
今次Fresh Suite又係得1個人有配音=3=
請問有冇買咗March嘅大大有開到嚟玩
我隻March頸位ball joint插唔到入頭(只入到一半,不過插到入身)
試咗好多次,亦試過反轉頭身兩邊咁插都係唔得
所以想問下係咪隻隻都係咁... 同埋有咩方法可以補到,唔該各位{:1_229:}
請問有冇買咗March嘅大大有開到嚟玩
我隻March頸位ball joint插唔到入頭(只入到一半,不 ...
牙Kiba 發表於 23-7-2014 08:27 PM

我仲未拆, 未知:DD
btw, no time no see:65:
Long time no see
本身尋日對mh black white算係唔錯
心情好啲想買埋march點知咁樣…
我聽日打去問下有冇得換,或者再試下整,唔得嘅話都係放哂smile算… 想追HC SS form多啲
我聽日打去問下有冇得換,或者再試下整,唔得嘅話都係放哂smile算… 想追HC SS form多啲
我聽日打去問 ...
牙Kiba 發表於 23-7-2014 11:41 PM

終於入了mh黑白了嗎?:shy:
march試下用沙紙磨下個joint位睇下得唔得...?
MH 我1牛入手,冇運輸盒有啲sad…
精品話幫我寄隻March去日本,個幾月後先拎得返 (不過我最驚佢冇寄,到時話冇得換就咁畀返我)
同埋我都係打算放哂Smile佢,隻隻都有問題,今次March真係好失望下…
HC SS我淨玩過Blossom,不過我覺得算唔錯啦,至少可以收埋Marine先
MH 我1牛入手,冇運輸盒有啲sad…
精品話幫我寄隻March去日本,個幾月後先拎得返 (不過我最驚佢冇寄 ...
牙Kiba 發表於 25-7-2014 01:06 AM

隻march唔試下自己搞嗎?