Toysdaily 玩具日報

[其他] ❤Precure☆集中區❤

師兄隻March散貨淘寶定香港買?{:1_197:}
感覺上冇咩配件玩...  Smile pact都冇:42:
呢隻只是散貨. 正貨未出, 要等本月底正貨出左, 日本玩家出詳細REVIEW, 到時先知和正貨有何分別
redfish 發表於 14-6-2014 02:25 PM

我估分別應該不大掛:(
師兄隻March散貨淘寶定香港買?
感覺上冇咩配件玩...  Smile pact都冇
牙Kiba 發表於 14-6-2014 02:46 PM

就是淘寶, 不過我冇申請ACCOUNT, 找朋友幫忙搞.

SHF PRECURE系列我係根據個人喜好選擇性購買, 只得初代和MH是買齊的, FPC只買左EAS, HC只買DARK和MOONLIGHT, SMILE只買PEACE

呢隻MARCH本來都冇打算買, 但見隻手指指似乎可以畀PEACE扮鐵甲萬能俠2號, 價錢又唔算貴, 平平地買隻試下. 不過現在最LIKE反而是隻疑似"星間飛行"手勢, 配埋PEACE的單眼面效果應該唔錯.
我覺得Happy更適合落魂限,基本上March真係冇咩嘢可以玩…
我有諗過之後嘅Sunny我抽起隻pop再賣出去算:54:
Sunny更換手兩對都係全開手掌, 其中一對似Beauty有的, 另一對似Happy有的, 即新手形得一隻(pic from Taobao)
呢盒魂限我淨對隻pop有興趣:ar:
又冇weapon玩下:what:

日本終於派左(PIC FROM JAPAN SITE)

超厚盒, 相信是馬尾的問題.

內盒圖, 替換手和散貨的一樣

面相亦唔覺和散貨有分別

四隻比較

今次腿部和手臂位似乎真的上左暗影色
March似乎真係冇咩玩…
係條大馬尾較為特別而已:38:
近呢幾隻魂限光美都有散貨, 搞都我都心郁郁想入散貨呢

SHF Cure March 日本玩家YOUTUBE REVIEW
http://www.youtube.com/watch?v=2oJ-EnszQAM
http://www.youtube.com/watch?v=2RfNZopdOhM
March QC都唔錯
如果後面隻Sunny做得靚都可以考量下:D

日本玩家REVIEW
http://d.hatena.ne.jp/UNOYO/20140630/p1#seemore

唯一の用途不明な手首がこちら。
ランカちゃん?

話時話redfish兄你有冇keep住beauty嘅review?
想研究下對腳嘅問題
唔該你{:1_228:}
個日本report好正:71:
話時話redfish兄你有冇keep住beauty嘅review?
想研究下對腳嘅問題
唔該你
牙Kiba 發表於 1-7-2014 12:16 AM

呢張圖睇得清楚D, 右腳關節露出少D, 和左腳比較短D
http://d.hatena.ne.jp/UNOYO/20140126/p1