Toysdaily 玩具日報

[其他] ❤Precure☆集中區❤

Thanks a lot:35:
今日我幫Smile做咗啲小手術
Beauty我稍為拉一拉下隻腳,其實長短都唔係好誇嘅
Happy鬆頭方面,我用白膠漿痴住唔影響關節郁嘅地方 (雖然唔太影甩不過仲係會fing fing下)
Peace我諗冇得搞…  馬尾/arm手掌呢啲位唔痴得,又冇得再買,唉…
Thanks a lot
今日我幫Smile做咗啲小手術
Beauty我稍為拉一拉下隻腳,其實長短都唔係好誇 ...
牙Kiba 發表於 1-7-2014 09:55 AM

弓起弓起:77:
所以想改變主意收返齊smile吧:shy:
最大問題我覺得係Peace,馬尾唔洗講,隻右手手掌係插唔入,係啱啱好涉住= =
不過另外2隻算唔錯就留住先

暫時嚟講仲未見有March現貨{:1_229:}
Sunny係咪已經有散貨賣啦?:35:
http://p-bandai.jp/item/item-1000090392/
小忌廉?

玩介指, WIZARD?

跟按鍵變色, 抄返SMILE PACT?
最大問題我覺得係Peace,馬尾唔洗講,隻右手手掌係插唔入,係啱啱好涉住= =
不過另外2隻算唔錯 ...
牙Kiba 發表於 1-7-2014 09:10 PM

手JOINT柱斷左, 還是唔夠粗?

SUNNY正貨9月尾先出, 散貨應該9月頭先會有.
應該係唔夠粗,有冇方法可以搞掂{:1_206:}
如果動漫節有Sunny先行版就好…
應該係唔夠粗,有冇方法可以搞掂
如果動漫節有Sunny先行版就好…
牙Kiba 發表於 2-7-2014 08:43 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/thread-127707-1-1.html

PIC FROM FL FACEBOOK

唔該你,不過AA膠我有啲驚痴死
BTW 咁快入到March!!
師兄邊度買幾銀?:63:
唔該你,不過AA膠我有啲驚痴死
BTW 咁快入到March!!
師兄邊度買幾銀?
牙Kiba 發表於 2-7-2014 11:15 PM

我沒有買, 圖來自FOOK LE FACEBOOK

今日上ins還未見有現貨賣...
btw今日我已取到訂貨:shy:
小忌廉?

玩介指, WIZARD?

跟按鍵變色, 抄返SMILE PACT?
redfish 發表於 2-7-2014 04:46 PM

福晉的新變身器啊xdxdxd
I see
我見有間好似有貨,不過成五嚿{:1_229:}
到無記播時可能會平返d吧:(
其實牙kiba係講緊福晉的新變身器還是cure march:(?