Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢新TV版動畫 "聖鬥士星矢Ω"

回復  Andies

我唔承認的原因係因為一下子架空左車田連載緊的ND
而且如果OMEGA設定左星矢等人如果升格 ...
Andies 發表於 11-2-2012 12:56 AM
你可以唔當佢係正傳故事咁睇, 高達都有G高達啦...都係風馬牛不相及~~!!!
未死就不能升級, 我記憶中好似無呢件事...
:77: 睇卡通求開心過癮啫, 唔駛話承認唔承認咁認真既...
小弟反而因為望唔到車田既ND,同埋天界篇序章後既故事…
跳過佢去寫都不失為一件好事:78:
突然有少少 orz,不過不失是一件美事,但自己唔喜歡佢地個個用咩五行力量,好似個個都差唔多咁,反而想知道係唔係好似以前某日網作的同人一樣,貴鬼為白羊座並成為教皇等等,佢用泰坦巨人都不錯呀﹗因為希臘神話中雅典娜有打既的確係重有泰坦巨人族同特洛伊戰爭等的,重要係好激烈既﹗重有好想知道神衣肯出黎未呢?宙斯點先?
有期待,請令我呢個已經好少睇動畫既人復活啦雅典娜!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~
突然有少少 orz,不過不失是一件美事,但自己唔喜歡佢地個個用咩五行力量,好似個個都差唔多咁,反而想知道 ...
多其 發表於 11-2-2012 11:41 AM

五行力量係我作的.....不是真的。

只怪我睇得太多香港漫畫,尤其係街霸..:34:
幾開心呀~ 仲有2 個月, 大家都傾左 8 page ~
大家有無發現, 鷲座降左級, 白銀變左青銅~
大家有無發現, 鷲座降左級, 白銀變左青銅~
滕井八雲 發表於 12-2-2012 10:01 PM
:34: 係喎, 唔知點解...同埋唔駛戴面罩~~!!!!

阿馬仔~~!!!
頭像被屏蔽
唔熱血仲點算星矢......呢集會睇, 睇下點衰...
希望是走全新路線....
頭像被屏蔽
我聯想到2種:
1.好似火影咁做任務,做番d青銅做o既野,慢慢升LV
2.好似光之美少女咁,1集打完d卒仔 ...
dokho 發表於 18-2-2012 08:57 PM

1)的不錯

聖鬥士星矢Ω 官網更新了! 有光牙人設! 還有新的logo!

http://www.toei-anim.co.jp/tv/seiya/

官方wallpaper

呢套就係聖衣?﹗d手同腳…點出products呢?照咁睇既話…人馬座會改成點呀?﹗