Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢新TV版動畫 "聖鬥士星矢Ω"

原來係咁...
不過女教皇未必會...
專心相夫教子啦...
點計都應該會同星矢一對...
香港人 發表於 7-2-2012 04:39 PM

星矢同女皇有x情架喎......加上星矢變左傳說:(我希望仲會見到娜姐~
女...叫做yuna
ricky0706 發表於 7-2-2012 11:09 AM

公主袖:72:睇見都想死呀:70:
車田正美又食老本,不過都可以一看!!
回復 3# ronaldob

so damn agree
星矢同女皇有x情架喎......加上星矢變左傳說我希望仲會見到娜姐~
ricky0706 發表於 7-2-2012 05:00 PM
雖然營造到二人超越了主僕關係, 但應該不會發生...
由星矢身邊幾位女性來分析, 撒娜絕對係真命天子...
雖然營造到二人超越了主僕關係, 但應該不會發生...
由星矢身邊幾位女性來分析, 撒娜絕對係真命天子...
香港人 發表於 7-2-2012 06:00 PM

理輪上都係嘅,不過我覺得星矢係自己一個著咗草:DD
希望盡快有更多資料睇下, 例如聖衣型態, 及敵人造型等等...
於1986-1989年日本播映的熱血人氣TV版動畫"聖鬥士星矢",相隔23年終於復活! 新TV版動畫"聖鬥士星矢Ω"於201 ...
ass 發表於 7-2-2012 09:23 AM

嘩~~~:shiny:
期待故事發展~~:):)
無錯, 佢真係變成左傳說中既聖鬥士
ricky0706 發表於 7-2-2012 11:40 AM

星矢代替左艾洛斯做左大茄.......:(:(
拉打黎講呢......我覺得已經係走晒樣...
ricky0706 發表於 7-2-2012 10:46 AM

係呀,電王未出時好多人彈,但係點知出左後又好受歡迎.....

只有decade較為少人鐘意,不過因為新拉打受歡迎,舊的那些至有機會出場crossover

希望星矢不用這樣吧。
23年的等待 《聖鬥士星矢Ω》動畫公佈

於1986-1989年日本播映的熱血人氣TV版動畫《聖鬥士星矢》相隔23年 ...
hoho10120998 發表於 7-2-2012 01:13 PM

星矢升呢做人馬座, 我接受到.....:):)
但我接受唔到沙織升呢做阿媽:no::no:
佢地兩個個筆感情債點算:no::no:
o的聖衣真係堅光之美少女feel.好兒童向.
都係繼續只追車田正美筆下的冥王神話,冥神已經帶出左斗馬. 咁先係 ...
ronaldob 發表於 7-2-2012 01:18 PM

"聖鬥士星矢", 這個名是一個品牌:78:
星矢升呢做人馬座, 我接受到.....
但我接受唔到沙織升呢做阿媽
佢地兩個個筆感情債點算: ...
J子 發表於 7-2-2012 07:18 PM

人會老,同埋都唔係佢生既...
睇落個故事都吸引,一個孤僻不信人的少年,被一班青銅戰士的友情感動......從此呢班戰士一齊奮戰, 一起學習,而且唔止5個!

有成6個以上.......當中仲有感情線...........嘩.......
星矢升呢做人馬座, 我接受到.....
但我接受唔到沙織升呢做阿媽
佢地兩個個筆感情債點算: ...
J子 發表於 7-2-2012 07:18 PM
:66: 光牙係喺街邊執返黎架~~!!!!!