Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢新TV版動畫 "聖鬥士星矢Ω"

回復 2724# nok031059
小問題姐,omega都係輕鬆睇啦。
雅典娜之嘆打唔死紅毛都算啦,竟然要犧牲埋3個黃金。明明冥王篇戈時,穆,美羅,艾奧里亞打到半死既情況下用完雅典娜之嘆息之後都冇事.......{:1_229:}
劇情既發展應該都係玩殘5老強,俾班新人上位:blame:
回復 2726# thomas9598

呢種打殘舊人捧新人既做法真係令人厭惡...
不過係既,OMG都係輕鬆睇啦
如果bandai出EX就可以諗諗。。。。。
另個時之神,係咪即係天馬老豆個阿哥
今集牛牛算叫做有返D熱血....
heewing 發表於 9-2-2014 08:33 PM

估計一陣又有人出來鬧金牛打極都唔死好唔合理:x
回復 2731# yugi

起碼睇到隻牛係受傷...
上集果D直頭係walking dead...
太壇好似有D放水(連劍都未用,佢件刻衣都未著就當自己輸),佢眼中根本當金牛無到,佢只想同星矢打,只不過佢激怒左金牛,同唔知點解金牛可以一野巨型號角(正式版就咁企係到出)可以整爆把劍,貴鬼紫龍不動為左爆把劍,用禁技掛賣,佢就可以無事咁企係到,雖然重傷
太壇好似有D放水(連劍都未用,佢件刻衣都未著就當自己輸),佢眼中根本當金牛無到,佢只想同星矢打,只不過佢激怒 ...
pochuk1234 發表於 9-2-2014 09:14 PM
根本
就放哂水:he:
根本
就放哂水
G3X 發表於 11-2-2014 01:16 PM

因為佢一早講左,無意思同金牛打,只係金牛覺得佢睇唔起佢先出手,佢最想係同星矢打,下集佢把劍好似重生,變成同黃金聖劍一樣
今集90算最好睇。

但前面太垃圾,已經冇得救。
今集90算最好睇。

但前面太垃圾,已經冇得救。
百龍天舞 發表於 15-2-2014 12:10 AM

主要係三黃金用禁技會掛老親,一輝無啦啦比人話佢死,你話佢地比神秘人幫,拉左入異空間到都仲有得救,加陣真係救唔番
SS果陣艾奧尼佢地同撒卡,修羅,卡妙同事用禁技都無事,佢地三個只係用一次就死,講唔通啦
SS果陣艾奧尼佢地同撒卡,修羅,卡妙同事用禁技都無事,佢地三個只係用一次就死,講唔通啦
pochuk1234 發表於 15-2-2014 12:17 AM

佢地無事係當時星矢等打斷左佢地的招:38:
佢地無事係當時星矢等打斷左佢地的招
yugi 發表於 15-2-2014 10:16 AM

omega又唔使咁認真, 而且正傳本身都多 bug...........
漫畫單靠紫龍一丁友就破左添...