Toysdaily 玩具日報

查看: 7416|回復: 17

[分享討論] ES 天威一出即買display到現在發現下身紅油龜烈脫落>.<

:sad::sad:點算好? 有無大大有同樣情況呢?
回復 1# albegas

我都買左天威末發你所提及的問題,想問問你display的位置,會唔會因&#28201;差問題...(例如太靠近光源...)

&#25886;去信和換過隻 la :74:
回復  albegas

我都買左天威末發你所提及的問題,想問問你display的位置,會唔會因&#28201;差問題...(例 ...
CAR9889 發表於 27-1-2012 11:16 AM

我一直都放係office&#26545;上, 無太陽照射到, 又唔會潮濕。
回復 4# albegas

建議你&#25886;去代理到換個一隻~:^方為上策,皆因下隻ES還未出,又未有再版,所以呢..&#25886;去換。
回復  albegas

建議你&#25886;去代理到換個一隻~方為上策,皆因下隻ES還未出,又未有再版,所以呢. ...
CAR9889 發表於 27-1-2012 11:32 AM

咁耐,仲可以嗎? 我是在蒸粉訂購的。
誰是代理呢? 有無電話及地址提供? Thanks
有冇相可以睇下??
回復 6# albegas

(www.
actiontoys.com.hk/atcu.html)
我隻三一2號白色位都有龜裂
回復 3# nelngan

請問過左咁耐都可以換??~~

我隻 三一 一號機都有剝落~~ 零零捨捨甩左一忽仔~ 係正眉心位置 ><

咁可唔可以換呀?
回復 4# albegas

會唔會冷氣太勁??
touchwood我未有此情況,不過我見過有d師兄既ex 三一背後既色有咁既情況,不過我都擔心自己個隻天威有咁既一天,想問下無單都可以去阿伯度換隻新嗎??
無問題,之前我個隻getter two 都有裂色,無單都有得修理,不過估不到隻天威都係咁

touchwood我未有此情況,不過我見過有d師兄既ex 三一背後既色有咁既情況,不過我都擔心自己個隻天威有咁既一 ...
Usteakum 發表於 29-1-2012 01:03 AM
無問題,之前我個隻getter two 都有裂色,無單都有得修理,不過估不到隻天威都係咁
馬仔 發表於 29-1-2012 02:46 PM

那就好了∼謝謝資訊:$

我果隻都有呢個情況, 剛致電去Action Toys 問, 可以&#25886;上去換~