Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

繼續入tomica系列,主要都係公用車輛……
ching應該都好快會買新櫃了
ching應該都好快會買新櫃了
toy4jeff 發表於 21-9-2012 02:15 PM

謝謝光臨:77:...因為屋企尚有其他野擺...地方淺窄, 相信短時間唔會買新櫃了...車仔可能要放在抽屜..等玩時才一齊開盒
:31:
謝謝光臨...因為屋企尚有其他野擺...地方淺窄, 相信短時間唔會買新櫃了...車仔可能要放在抽屜..等玩 ...
hehemimi 發表於 21-9-2012 10:44 PM

很多C兄都有呢個問題....:cool:
繼續入tomica系列,主要都係公用車輛……
hehemimi 發表於 20-9-2012 09:16 PM

很多正嘢喎...:p
很多正嘢喎...
ekim11 發表於 22-9-2012 02:24 PM

同您比仲差好遠.....:p
同您比仲差好遠.....
hehemimi 發表於 22-9-2012 08:13 PM

呢句說話應該我講至啱.....:58:
你的第一版內很多合金我都沒有......你睇番第二版比較吓就知道了...哈哈:34::34:
呢句說話應該我講至啱.....
你的第一版內很多合金我都沒有......你睇番第二版比較吓就知 ...
ekim11 發表於 22-9-2012 08:53 PM

拉打您又多過我好多..各取所需囉..最緊要自己喜歡..巴打:77:
拉打您又多過我好多..各取所需囉..最緊要自己喜歡..巴打
hehemimi 發表於 22-9-2012 09:46 PM

其實笨大有四隻超合金我超喜歡..你有晒了...
超力,V型電磁俠,大武士和金毛獅王...:71:
其實笨大有四隻超合金我超喜歡..你有晒了...
超力,V型電磁俠,大武士和金毛獅王...
ekim11 發表於 22-9-2012 10:44 PM

原來如此...這些也不是難找的...但願巴打您可以早日入埋歸您麾下..:35:
原來如此...這些也不是難找的...但願巴打您可以早日入埋歸您麾下..
hehemimi 發表於 22-9-2012 11:16 PM

呢四隻因為超喜歡,早入手鳥,但新版V型和超力就冇入鳥:(
呢四隻因為超喜歡,早入手鳥,但新版V型和超力就冇入鳥
ekim11 發表於 22-9-2012 11:27 PM

其實新舊版我也有...出新版時我也考慮是否要買...最後還是買了...舊版唯有繼續留在盒中:67:
其實新舊版我也有...出新版時我也考慮是否要買...最後還是買了...舊版唯有繼續留在盒中
hehemimi 發表於 22-9-2012 11:32 PM

新版沒入手不是價錢問題,而是笨大刻意模仿舊舊版,色水和貼紙我不是太喜歡...就係咁:78:
四盒中只開鳥大武士....柜邊最左下角...:^
呢張清楚D....