Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

部份GUNDAM FIX....
冇得入柜如此收場....:DD
二隻電磁俠,未能進宫,唯有留待盒中...圖中上:!
二隻電磁俠,未能進宫,唯有留待盒中...圖中上
ekim11 發表於 22-9-2012 11:53 PM

您都好嚴重,幸好巴打您有成間房擺,看得出巴打對入貨一份堅持,不過既然入了為何不上架?……還有什麽考慮嗎?:(
您都好嚴重,幸好巴打您有成間房擺,看得出巴打對入貨一份堅持,不過既然入了為何不上架?……還有什&#40 ...
hehemimi 發表於 23-9-2012 07:32 AM

若你柜內玩具全都放回盒內,我相信你足可推積如山...呵呵:DD
若你柜內玩具全都放回盒內,我相信你足可推積如山...呵呵
ekim11 發表於 23-9-2012 06:58 PM

現在我睡房內一面牆,牀下底,衣帽間衣櫥頂,同書房部份也被盒佔據了...:56:
現在我睡房內一面牆,牀下底,衣帽間衣櫥頂,同書房部份也被盒佔據了...
hehemimi 發表於 23-9-2012 07:31 PM

你柜內咁多豐富收藏....當然想得到咁多盒啦....只不過我沒你咁狠,開咗咁多盒:34::34:
今日唔知聽日事,既然擁有又有位放為何要聞盒?...不過我唔算狠,應該丟埋d盒.:66::66:
:64: 早晨hehemimi
早晨hehemimi
Herpa500 發表於 24-9-2012 09:42 AM

早晨啦.Herpa兄:35:
今日因為網上交收tomy,順道贖回肥龍同大獸神....:78:
今日因為網上交收tomy,順道贖回肥龍同大獸神....
hehemimi 發表於 25-9-2012 09:12 PM

:71: 入得好, 大獸神我都有入
:78: 早晨Hehemimi兄
午安,Herpa兄,大獸神仲未得閒開盒上架,巴打大阪之行收獲全部開箱有否,期待詳細行程報導……