Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] hehemimi的玩具櫃(2018年3月20日更新p.117-二,三月入手 - Part 2)

你專攻車仔?我小時記得我四哥專買日本出的車仔同鬼佬兵,,!可惜搬屋唔知去晒邊了:(但好記得啲日本警察車。黑白色的。至少三十五年前的

是日入左一本圖鑑同一d車仔....
hehemimi 發表於 11-10-2012 10:03 PM
你專攻車仔?我小時記得我四哥專買日本出的車仔同鬼佬兵,,!可惜搬屋唔知去晒邊了:(但好記得啲日本警 ...
oxidepang 發表於 11-10-2012 10:23 PM

oxide兄您好...:64:
都唔算專攻...因為之前已有買開1:18車,而且現在也只可能揀好鍾意先買(因為對於後追既我, 車款既難搵又貴而屋企又無位).......而原先玩既機械人系列因近排較靜同自已想要的已有七七八八所以先買多左1:64車
講開我細個都有二,三佰架tomy..不過屋企人見我大個少玩搬屋掉晒:31:..而家俾人毒到先玩番...:67:
是日入左一本圖鑑同一d車仔....

1:64 Kyosho Ferrari Enzo 白/458 Italia-黑/ Porsche Carrera GT-紅 ...
hehemimi 發表於 11-10-2012 10:03 PM

:71: Good Job, Hehemimi兄, 458 Italia係好車, 仲要黑色更加正
:43: 支持, 支持Hehemimi Keep住入1/64車車同Tomica
支持, 支持Hehemimi Keep住入1/64車車同Tomica
Herpa500 發表於 12-10-2012 12:14 PM

多謝支持,不過無Herpa兄入果d咁精彩……
我都係酌量入啦……
多謝支持,不過無Herpa兄入果d咁精彩……
我都係酌量入啦……
hehemimi 發表於 12-10-2012 05:58 PM

:36: kekeke, 遲D你會入得更精彩, 1/64毒真係好難醫...
kekeke, 遲D你會入得更精彩, 1/64毒真係好難醫...
Herpa500 發表於 13-10-2012 09:42 AM

唔係化?..............:44::47:
唔係化?..............
hehemimi 發表於 13-10-2012 10:28 AM

:D 我幫你打下脈, 睇下D毒去到點
kekeke, 遲D你會入得更精彩, 1/64毒真係好難醫...
Herpa500 發表於 13-10-2012 09:42 AM

認同....:58:
還有很多5同種類1/64毒...是但中一(飯)手尾都很長...:68:

是日入左登霸,元斗法魯哥同無名修羅....

將登霸舊換新同之前忘記放櫃的小電人上架...

hehemimi 發表於 14-10-2012 06:10 PM

:handshake: :handshake:鐵金剛.........

hehemimi 發表於 14-10-2012 06:10 PM

:handshake: :handshake:鐵金剛.........百變龍.........
:43: 好嘢, hehemimi兄又入到好野:71:
正呀, 恭喜hehemimi兄又入到筍野.....北斗好抵玩呢, 一條紅衫魚都有找....:he:

brother...隻太保朗係咪速水手辦:64:
    鐵金剛.........百變龍......... 無得頂:71: