Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] DX09 BATMAN 傷眼圖

原本15 16 想訂...點知佢突然CUT 訂...諗住算數...點知俾呢度D 靚相毒到....BID IT....
求奇用手機影....傷眼, 請見諒

后面隻 Mark I 毒d
呢隻Batman絕對係好物...!!!
"有入貴,冇入錯"....!!!!!
good choice , u better than me la. my post nobody reply :79:
點解隻batman個樣咁豬嘅?戲入面係咁架?太OLD SCHOOL未睇過都係Dark Knight好樣啲!
回復 5# candyman

係咁架,個樣係咁豬架,但係好物一隻,必入之選
呢隻Batman絕對係好物...!!!
"有入貴,冇入錯"....!!!!!
kafai1978 發表於 18-1-2012 03:49 PM

你話如果買架89年嘅Batbomile配佢仲正!
哇!成個女人咁ge
后面隻 Mark I 毒d
老孫 發表於 18-1-2012 03:46 PM

唔毒啦...2.0 都開訂了....
原本15 16 想訂...點知佢突然CUT 訂...諗住算數...點知俾呢度D 靚相毒到....BID IT....
求奇用手機影....傷 ...
炒飯俠 發表於 18-1-2012 03:42 PM

嗚呀... 我對眼呀......:63:

咦... 無事噃... 好圖好圖......:handshake: