Toysdaily 玩具日報

查看: 13818|回復: 12

[玩具報告] <千值練RIOBOT>很黃很暴力!Blodia Riot

<千值練RIOBOT>很黃很暴力!Blodia Riot

懷舊PS1格鬥Game第二彈
又黃又暴力既Blodia Riot登場
特&#17943;係冇腳同有隻大手

記得有招可以變成鑽頭但很難再現就算

上次隻紅藍Blodia因QC俾人狂彈(成條大接口同顏色sad)

今次塗裝有進步
但左右接口真係冇眼睇....

不過今次重有一個大缺撼....
就係左手太大不舉!

太長氣...去圖!

正面

背面

今次selling point:
超巨型左手!
手碗可經轉動拉長
另所有手指獨立可動!

好好玩

最後-----
PHASE 1
PROCEED!

今次出得唔錯
雖然冷門
但都希望再出埋Blodia隻坦克!
Add marks for your passion first! :)

And I have got the Green Limited Version last week and hope can share mine soon... :shy:
Thanks sharing, 有廠肯出冷門野係好事{:1_238:}
Wow, Nice collections:handshake:
not yet to buy this....
民隻我都有買,見有黃色同&#32209;色版,但係最後買左黃色,因為黃色醒目d:D
其實出得好型仔~~~~不過我冇愛~~~~睇左當入左~~~~~:$
齋睇已經覺得好重手...
其實我都唔知佢係乜, 所以上一隻無買.
今次見有個大拳頭, 又噤型, 入在黃色. 水準唔錯 !
我隻左手可舉起. {:1_203:}
Add marks for your passion first!

And I have got the Green Limited Version last week and hope  ...
Douglas.M.Saint 發表於 7-11-2013 10:36 AM

Thanks for adding marks
I also bought the green version but decided not open it
其實我都唔知佢係乜, 所以上一隻無買.
今次見有個大拳頭, 又噤型, 入在黃色. 水準唔錯 !
我隻左手可舉起 ...
facetry 發表於 7-11-2013 02:52 PM

舊街機&PS1 game from Capcom
Cyberbots Full Metal Madness
係地80後既回憶

有齊四只就可以影張全家福!
隻手不舉真係死症,如改用齒輪關節而棄用杯型關節就完美。想重振雄風就只好加AA膠落杯型與肩ball joint 位增加阻力。