Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[個人收藏] 80年代至現代的忍者龜 Figure (Update 廿多幅圖 0n 7 Feb 12)

我有打筋斗果款:71:
好正啊你的collection!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
主要加左少少Product(如4壞龜),戰車,基地等圖,
無心機慢慢從溫0既話唔使煩,
我嚮幅圖上面high light左紅色寫著 (新相) ,
請慢慢欣賞, Thanks!
忍者龜真係同我既童年畫上等號,當年好鍾意佢地乜都變一餐果隻感覺,龜變車、電單車變直昇飛。仲有好鍾意迷你基地果果系列,細個成日玩玩下唔知放左D人仔係咁喊晒口搞到要全家人出手搵...自己有樓主變龜果隻既拉菲爾,到而家都唔捨得掉,早排想開黎玩發現D膠都開始溶....心都UP埋,有無朋友知有無得救
女龜果set應該係97年真人版電視劇Ninja Turtles: The Next Mutation,youtube應該揾到片段,
Ching可參考下
NECA 版見到有4子眼巾有唔同色請問係堅定流?
我平時見到都係全紅色!
經典 post~~~~~~~~~~~正
回復 36# 老實人
應該係假,不過就0甘睇,同真分別唔大,
如想平平地玩下我諗無所謂

回復 35# icebule
你唔講真係唔知有97年真人版電視劇Ninja Turtles: The Next Mutation,
多謝交流,去搵下0黎睇先:36:

(已加上新資料,多謝提供資料及指正:71: )
回復 34# fortel
迷你先鋒系列忍者龜我當年都有買小小,亦屬童年回憶!
nice collection! I am a TMNT collector too!
回復 41# whkvictor [/b
咁快D影下你D珍藏o黎睇下
童年返晒黎........
樓主,請問 neca 出過圓櫃包裝的忍者龜系列,與樓主所貼的neca果set是否相同?

Thx。:77:
圓筒果set有D朋友話搵唔倒有出過0既官方資料,
而我果set係Neca一出時第一version包裝,
之後有出過D boxset,而圓筒果set我唔敢肯定真假,
不過假0既機會可能高D,而且好平,
但响依家無選擇下,如果唔貴買0黎玩下我諗都無防,
因我都有諗過買,因真係幾平,外觀又好似同真差不多:shy: