Toysdaily 玩具日報

樓主: ScarletSpider

[個人收藏] 80年代至現代的忍者龜 Figure (Update 廿多幅圖 0n 7 Feb 12)

精華!!大開眼界!!:71:

請問大大做盛行?如何才能集得咁多資金買玩具同買地方收藏?:handshake: 仲咁齊款!

:64: 我羨慕你,請指教!

回復 16# 無明:
有同幾個朋友夾份租倉,所以暫時位置係OK的,
至於$方面,我買0野雖然多,但我係果D係抵先會買0既人,
好似HT D貴0野,我一個月未必買倒隻,亦甚小高追玩具,
同埋儲左玩具成廿年0甘滯,又好少賣走,
日積月累,所以0甘多,而且呢個post D忍者龜,
值得幾$0丫, 8,9成$20-60有交易,唔係你地諗得要用0甘多$,
我鍾意玩0既0野有D又唔太hit,不過又平又抵玩個感覺好好 :43:
頭像被屏蔽
希望有日本廠會出忍者龜啦, 例如 shf, figma ....
細個都係睇忍者龜大,
個幾隻超級忍者龜真係大開眼界,變到咁型,
感覺上由最初幾隻睇到最後,越黎越似人,係咪d輻射勁左:34:
本漫畫我都有收藏著
我細個有參加電影海報填色比賽、奬品係電影錄影帶、同大donatello 公仔、保存至今

Scarletspider 兄令我諗起細個去屈臣氐買亀、最後爭大師兄leo 買唔到、#癮至今:-)
其實我好想hottoys 做佢地出黎、要唔洗換咀都做到表情、哈哈
回復 21# nesidoh
電影版造型大龜?正喎,
我見有得bid,好想要,但太貴唔拾得,
一0黎大龜屋企已擺左兩套,
再買都擺唔倒出0黎,但0岩0岩bid左4隻壞龜,
係用佢地4隻0既DNA複制出0黎,HK好難搵,
響第6季未來0既故事發生,遲D或者update下篇post比大家睇下,
如HT出忍者龜我實買,有可動眼仲正!!
wow, a lot of turtle info and a lot of heart!
MUST SUPPORT, i love the "變普通龜" turtles the most!
good proportion and nice gimmick!
回復 24# flash
呢個Function同打跳斗Function都算係經典,
依家唔同Style系列0既忍者龜都再用呢個Function
大大真的很愛忍者龜阿!
The only one I have

回復 27# leonoel22
呢隻美國好貴,
個肚有烏藏星人,
幾正下!!
呢4隻野真係好正!!!當年我都好中意,,我仲記得佢地有一套係玩變身車既,,拉斐爾
係變消防車咖!!!
好多童年回憶∼!!!!!多謝分享,實在大開眼界∼!!!!!:shiny: