Toysdaily 玩具日報

查看: 7997|回復: 34

[分享討論] 靈感一觸 真紅傳說の 撒加

今日番睇BD 版 真紅之少年傳說 THE BEST OF ALL OTHER MOVIES !!!!
片中最正既係山羊同水瓶被3 對2 的情況下被打倒外。其次係撒加用銀河爆烈拳來打星矢及山貓座!!!

場面熱血 !!! 番睇無限次!!!雖然無相機,只有用手機,唉。......
最後補充,希望 Bandai 唔好再浪費大家啲時間和資源而出啲垃圾星矢,千幾個唔同版本。 出番啲真紅啲人物角色仲好啦 FXXK !!!
相信大家都有同感,先去相's!!![img][/img[url][/url]]
真紅傳簡直弱化哂d黃金聖鬥士
唔好意思,因為新手。請教大家如何從手機upload 啲相到呢個討論板?
之後會有相比大家,thanx!!
真紅同最終聖戰及天界篇的敵人, 都無乜聖衣形態可言...
同意二樓, 不過撒卡依然係咁勁, 佢要同山猫大爆炸同歸於盡, 係因為俾星矢打至重傷, 而佢亦不稀罕阿波羅給他的重生, 故此便有此決死之志...
唔好意思,因為新手。請教大家如何從手機upload 啲相到呢個討論板?
之後會有相比大家,thanx!!
Avextro 發表於 16-1-2012 02:13 AM

手機? 有 D 麻煩
如果係手機,我會先上傳至 FB

影相先

上傳成功~

之後去瀏覽器既 FB,唔好去 APP 版

之後按已上傳的相片

來到放大的相片視窗

會彈類似東東出黎

選「檢视影像」

之後會黎到相片網址

Copy ~~

再放翻條 link 上黎就 OK
先去相'!!!!!????
圖在那/???????????????????????
回復 6# 人物

Thanks so much, I will try try.!

心己經放棄戰鬥,還可以再將我打倒嗎!

就這樣地死吧!

GALAXIAN EXPLOSION!!!!!!!!!!

Hope it'll work!!
回復 2# 熱血追擊者
我都認同。如果水瓶同山羊有稍長的戰爭場面會更好!

可能要顯出撒加的心計本性在好嗰方面,和水瓶一直鍛鍊要多再冷靜及佢哋兩個對無能的雅典娜的忠誠。

所以我對LC比教鐘意!戰鬥場面好好多!!

再有啲補充,如果EX要番炒舊作人物,希望出冥界三巨頭的EX 版,舊版本身己太矮啦,唔可以同EX 黃金合照!
anyway
撒加點解識出亢龍霸?
回復 6# 人物

謝謝 好一個上傳相片ipad教學... 想請問如果用n炸la又應該點做...
頭像被屏蔽