Toysdaily 玩具日報

查看: 4130|回復: 14

[其他] 超急,接上貼

我上次隻skull的慘況 我想了一個防止方法 這方法work唔work會唔會今問題仲嚴重?
上個post唔係已經叫樓主用marker油返架咩...:?
而家幫佢加塊披肩做咩...:?
上個post唔係已經叫樓主用marker油返架咩...
而家幫佢加塊披肩做咩...
豬潤 發表於 12-1-2012 10:33 PM

費是佢又有D油係度,因我隻JOKER都有事,就想先防止E D事發生,咁E個方法O唔OK??
笑左 樓主打算咁樣display?!?! :34:
笑左 樓主打算咁樣display?!?!
~^~^~ 發表於 12-1-2012 10:40 PM

咁E個方法有冇負作用先?
咁樣都ok既 唔會有事
用橡皮擦擦试试.......
D油唔會痴住張紙巾:58:
費是佢又有D油係度,因我隻JOKER都有事,就想先防止E D事發生,咁E個方法O唔OK??
decadevss 發表於 12-1-2012 10:36 PM

點解我兩隻都冇呢D事情發生
[quote]咁E個方法有冇負作用先?
decadevss 發表於 12-1-2012 10:44 PM [/quote

披係上面既係碎布?唔知係邊種布,其實好難講有無副作用,斷估白布就唔會有色移,而且又唔係好貼個BODY,不過咁睇埋去真係怪慳哋,都係好似其他師兄咁教,用MARKER或者買油補番佢啦,反正又唔係好大範圍,應該唔難搞。。。。。
唔駛咁,貼張膠紙係肩甲內則咪隔到
唔駛咁,貼張膠紙係肩甲內則咪隔到
yugi 發表於 13/1/2012 10:45

This is the easiest and handsome way.

or the better way of using the medical soft transparent plaster that we use in hospital.
This is soft and will never stick. The silver paint will be not  detached due to extreme stickiness.
It can be stretched easily and  you can mould it to the under surface of the should pads easily.

This can be find in watson or manning or large pharmacy shops

=_________=
你而家咁樣放o係度就覺得ok......
但係其實你真係覺得而家呢個樣好咩???
久而久之就會覺得好樣衰......
最後都係聽大家講, 用marker算啦......:(

呢d野我唸大家都試過好多次......

披咗塊咁既野上嚟......
你真係覺得呢隻仲係一隻JOKER......:38:
用左侍戰隊隻super disk:50:
如果你諗住咁樣放番入盒我就覺得冇咩問題, 但你宜加要display wor....用其他方法啦...