Toysdaily 玩具日報

查看: 4986|回復: 17

[個人收藏] -DISNEY CARs - (50+图)

由2006年当CARS电影上映到而家2011,小弟对它仍不离不弃,直到今时今日都仍然搜索紧,为求的就是可以Complete晒全部响CARS电影入边的角色!
其实要买齐真的有难度,皆因好多都必须上网去揾,而且有些仲系价钱不菲,本土跟本揾唔到的!
就电影入边的角色o黎计,小弟大概都complete左七八十巴仙,而且多数角色都只买一只,当然都有多少系double左,因为有些角色响BOSXSET先有!无办法啦。。。

以下系小弟做o左的小小功课,亦是小弟的少少收藏,希望各位大大中意啦!

将会分大概两PART黎POST,皆因实在唔少,PISTON CUP RACER CAR同埋其他多少配角,将会开多一个帖(未知几时)。因为大多数都仲未开盒,未影相,有d寄紧出来,有d仲bid紧,有d仲捻紧买唔买(天价)。。。唉!
:42:

主要角色 (Completed!):71:  

大配角

小配角

暂时post住o甘多先。希望可以尽快complete晒全部然后再开个post同大家分享下。 :59:

多图勿怪,如果睇到晕一晕,恳请各位大大体谅体谅!多多谢谢! :77: :64:
:71:難得你有呢份堅持的精神啊,真系難得!:77:希望沉默兄能夠快d搵齊!
正呀:71:
..........................................
What a cool post must add marks for support!  Carry on please! :)
識唔識變形架??:66:
曾經妄想儲齊落場跑圈果d就心足.......終於有次上網見有人一set咁賣出黎.......OMG WTF......
有冇玩chase? :52:
:71: you are the best回復 1# 沉默是柑
:63:好多想買都買唔到

yeah!又有同好 post∼

睇黎 ching 幾有米 wo∼:58: 有好多都應該係原盒買返黎∼∼∼佩服!

不過要集齊全部,真係冇咩可能∼∼haha∼∼
大家一齊努力啦∼∼:43:

如果有個交流 post 就好喇∼不過 td 玩 cars 既ching應該唔多∼
有冇玩chase?
Assassin 發表於 19-7-2011 10:05 PM

Chase系列?主攻睇角色,唔拘咩系列。
好勁的散景呀:34:................我都collect 左第一集:71:
yeah!又有同好 post∼

睇黎 ching 幾有米 wo∼ 有好多都應該係原盒買返黎∼∼∼佩服!

不過 ...
kaiserfrog19 發表於 20-7-2011 12:34 AM

师兄都唔差,小弟睇到好多都系CARS TOON系列,而小弟净系有救火员boxset 同nurse一只。。。。。。
小弟都知收齐比较难,尤其是d racer team的 forklift仔,小弟净系有两只。。。。(不过我睇到师兄有好多只喔!:handshake: )
Cars 神 !:69:
我只得Mcqueen同Mater
等睇你其他Cars收藏!
师兄都唔差,小弟睇到好多都系CARS TOON系列,而小弟净系有救火员boxse ...
沉默是柑 發表於 20-7-2011 09:42 AM

比起 cars movie 既角色, 多變又趣怪既 cars toon 反而仲吸引我~~
最愛 tokyo mater~~~

叉車又係我另一愛好, 有好多都係慢慢儲返黎既~~:35:
不過睇 trailer,  cars 2 好似少 d 叉車~~

ching 的救火 box set 係普通版定 sdcc 版? 如果係 sdcc 版真係超好物 wo~~!!