Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 今期奶週廣告Batman89" coming soon(冇圖)

回復 88# siumy

唉...1989年既design, 點都係會差d啦~

回復 89# thiam

實物睇個口係好似細左小小的....
回復  siumy

唉...1989年既design, 點都係會差d啦~

回復  thiam

實物睇個口係好似細左小小的... ...
yorpheus 發表於 16-1-2012 11:31 AM

隻Joker既樣好似.....青蛙wor........
頭像被屏蔽
回復 91# yorpheus

:56:1989batman條頸哈哈, 戲入面好似訓矮頸咁, 活動性好低

ching係咪仍有露齒?
回復 94# siumy

一向對batman條頸都冇咩希望....
joker..咁我又冇留意喎, 一陣睇下有冇時間過去望真d先~
回復 95# yorpheus

諗起佢要用條腰或成個身郁去就真係....冇眼睇:(
係tdk入面叫改進左

thanks, 我諗我應該拎batman果陣先會再去ht
隻小丑....應該係角度問題o者~:75:
至於Batman,冇乜難度可言,成套衫都係Cup模,
要上色就得三把口,最大機會出事就係條披肩,
成隻淨係得一樣有小小....難度,唔會咁都出事呱....????
好想知道Batman對可動眼響邊度郁...!!!!
回復 97# kafai1978
希望唔係final product喇, 見佢個辦都冇show 埋件overcoat出黎
回復  yorpheus

係喇, 所以當1989呢隻有得訂既時侯, 見有d人講話佢點唔好唔夠tdk靚,真係鄧keaton有d唔抵 ...
siumy 發表於 16-1-2012 11:22 AM

咸魚青菜各有所愛, 89 batman 就係咁RAW 我就係鐘意佢夠RAW, 我真係唔鐘意TDK 個BATMAN LAW. d 80/90 後未睇過89 BATMAN 就係度嘈. 89 BATMAN 造型就係冇乜DETAILS, 係叫HT點加上去AR? 好似我唔鐘意鐵血, 你整到佢識自己行我都唔會比錢買啦.  只要唔好貨不對辦就好了.
回復 99# initial

小弟係80後哈哈, 但有翻睇1989:$!!讚同,無中生有, 畫蛇添足就多餘, 失去左應有既原形, 呢個黃黑色既logo真係最靚!!
Batman 有得攞。
回復 101# hk小文
派到幾多號?
回復 102# siumy

8 月 31
咸魚青菜各有所愛, 89 batman 就係咁RAW 我就係鐘意佢夠RAW, 我真係唔鐘意TDK 個BATMAN LAW. d 80/90 後 ...
initial 發表於 16-1-2012 01:06 PM

80後都可以睇過Batman I的
明珠台都唔知翻做過幾多次
btw, 我有訂
回復  siumy

8 月 31
hk小文 發表於 16-1-2012 01:35 PM

:time:
有無師兄唔想攞住?
我同佢換單