Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 今期奶週廣告Batman89" coming soon(冇圖)

回復  GTO 個高度應該跟左比例,因為1989 入面batman的確係矮仔,矮過joker
siumy 發表於 15-1-2012 09:59 PM

原來係咁
有D唔夠臺型
不過整體都OK
回復 76# GTO
哈可以話係時代既轉變,而家要求高左,又要睇得又要打得,米高基頓應該係最吾睇得既batman
頭像被屏蔽
回復  GTO
哈可以話係時代既轉變,而家要求高左,又要睇得又要打得,米高基頓應該係最吾睇得既batman
siumy 發表於 15-1-2012 10:38 PM

我覺得米高基頓點睇都好過佐治古尼
我覺得米高基頓點睇都好過佐治古尼
woowoobb 發表於 15-1-2012 11:09 PM

佐治古尼太外型太有自己風格
唔太適合做batman
頭像被屏蔽
回復 79# woowoobb

回復 80# GTO

哈我就相反
如果計樣我個人就覺得george>bale>keaton, 哈因為george真係好man!!:58:
而最適合做batman就會係 keaton>bale>george

我諗而家好多電影公司都想吸引多d人睇,特別係女性, 所以選角方面如果揀個靚仔d自然會吸引多d人睇, (除非本身係batman迷, 如果唔係而家入親去睇電影既都係為左果一刻既娛樂, 而唔會理套戲個背景)
回復 81# iwillneverlose

joker個樣好似唔同左, 有冇多d相研究下
回復 82# siumy

同意師兄講法, 最有batman 味道既始終都係Keaton~

其實至從Batman begins 同TDK後, 已經多左唔少人知道batman 既story, 至少我身邊有唔少朋友都係因為TDK入左坑= =
希望快D有師兄們嘅report睇
我12月訂
無2月尾3月都唔駛旨意派到我...
iwillneverlose 發表於 16-1-2012 12:11 AM

隻Joker個樣:50: ..................
頭像被屏蔽
回復 84# yorpheus

係喇, 所以當1989呢隻有得訂既時侯, 見有d人講話佢點唔好唔夠tdk靚,真係鄧keaton有d唔抵
隻Joker既樣唔係又來(lai野)啊哇..........????????????
回復 86# timothy276217

好似合埋左個口:50: