Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 今期奶週廣告Batman89" coming soon(冇圖)

咪玩啦ht,創戰紀架電單車我足足等左一年有多都仲未有聲氣,都唔知係咪出唔到,如果你轉頭又話出架蝙蝠車我實唔會再上你當,架tron三百蚊訂我豪俾你,架蝙蝠車收訂肯定一千以上,咁大架野起碼都要等一年以上啦,個個俾一千銀訂你咪好發,用黎收股息都夠你供幾期樓喎陳生
咪玩啦ht,創戰紀架電單車我足足等左一年有多都仲未有聲氣,都唔知係咪出唔到,如果你轉頭又話出架蝙蝠車我實唔 ...
emilykls 發表於 12-1-2012 12:07 AM

係喎創戰紀架電單車喎,又話上年年尾:45:
ht邊會早出丫…coming soon唔代表下隻到佢出
地獄滾球 發表於 11-1-2012 11:43 PM

Sideshow website已公佈左89'batman 2月出,89'joker 3 月出。
睇埋佢地個價,貴到嘔:72:
Sideshow website已公佈左89'batman 2月出,89'joker 3 月出。
睇埋佢地個價,貴到嘔
ice-mocha 發表於 2012-1-12 02:26

香港早一個月出, 唔出奇:45:
回復 19# bigtomm

我咪就係咁意思囉:74:
又有魔術睇~~~~~~~~~~~~
timothy276217 發表於 11-1-2012 22:05

無訂到呀  :53::53:
我十月單, 應該都有排等啦:80:
見到版主出相果日
頭單就有得攞
ht邊會早出丫…coming soon唔代表下隻到佢出
地獄滾球 發表於 11-1-2012 11:43 PM

滾球師兄:我發覺見親你回覆,
樣樣都要撐,Coming soon唔一定係下隻,
但一定短期內會派o羅...!!!
一般奶週出廣告之後就會派...!!!
近排我見到o既好例子~Mark5,星期三出廣告,星期六就派貨。
多D留意下啦...!!!!!
而家Sideshow已經公佈2月,香港仲會早D...!!!
甘快出, 會唔會又貨不對辦, 好似Dr. Jone 甘,  very worry now
回復 15# woowoobb

呢隻野唔係6月開頂咩???
我隻CP都未攞,就到呢人水隻:79:
滾球師兄:我發覺見親你回覆,
樣樣都要撐,Coming soon唔一定係下隻,
但一定短期內會派o羅...!!!
一 ...
kafai1978 發表於 12-1-2012 09:29 AM
我都希望可以早d有得玩~

我研究過ht開訂好鐘意係星期四,而派貨通常都係星期六晚
頭像被屏蔽
會唔會係mobile>?, 89"奶週之前介紹過/???